Κίνδυνος αφαίρεσης συνολικά 30 βαθμών από τον Απόλλωνα!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/1 ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2018 22:16

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα χθες για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, όμως καλείται μέχρι την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, να εξοφλήσει συνολικά δέκα πρώην ποδοσφαιριστές του.


Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά την επιβολή της αφαίρεσης 6 βαθμών μέχρι την εξόφληση των Κανούλα και Δημολιού, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την επιβολή ποινών, που αθροιστικά φτάνουν την αφαίρεση 24 βαθμών από τη λαρισινή ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Λάρισας καλείται να εξοφλήσει 8 ποδοσφαιριστές (Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Ανδρέου, Φιρινίδης, Σουλίδης, Καρακατσάνης, Τσιλούλης) εντός τριών εργάσιμων ημερών (δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου), για καθέναν εκ των οποίων έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Αν λάβουμε υπόψη τόσο τις χθεσινές όσο και τις προχθεσινές αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, οι «κυανόλευκοι» απειλούνται συνολικά με αφαίρεση ακόμη και 30 βαθμών.
Ο παράγοντας της ΠΑΕ Γιώργος Λότσιος, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, μας είπε πως δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς οι εκκρεμότητες που υφίστανται θα τακτοποιηθούν άμεσα από τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Συκούριο και εν συνεχεία στις 13.15 θα ακολουθήσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ-19, όπου θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι πριν αποφασίσει ποιους παίκτες θα εισηγηθεί για να αποχωρήσουν από την ομάδα, θέλει να δει προφανώς και στη σημερινή φιλική αναμέτρηση πώς θα αντιδράσουν, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων τους.
Αύριο η προπόνηση θα γίνει το πρωί και ακολούθως οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι και την Τρίτη, ώστε να υποδεχτούν με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα την έλευση του νέου χρόνου.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass