Επίσκεψη σε Τζήλο, με Αστέρα στο κύπελλο

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ - ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:07

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου όπου κέρδισε με 4-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού ,αφιέρωσε τη νίκη στον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την περασμένη Τρίτη.


Και χθες αντιπροσωπεία της διοίκησης και των παικτών επισκέφθηκαν τον διαιτητή στο σπίτι του για να του ευχηθούν καλή ανάρρωση και να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπό του εκτιμώντας το ήθος του.
Από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν οι: Σωτήρης Μάρκου, Σταύρος Πουλαράκης, Ζήσης Ντελόπουλος, Τάσος Χριστακόπουλος και Χαράλαμπος Τσιαπάλας ενώ από τους παίκτες οι αρχηγοί: Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Καρανίκας, Άντονι Φατιόν και ο Κενάν Μπαργκάν.
Οι ποδοσφαιριστές του προσέφεραν μία φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους, με ευχές για ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα σιδερένιος και πιο δυνατός από πριν.
Τα μέλη της διοίκησης μετέφεραν για άλλη μια φορά τις ευχές του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια, προτροπή του οποίου ήταν η επίσκεψη στον Θανάση Τζήλο.
Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία το 2019 και να είναι ο Θανάσης Τζήλος το τελευταίο θύμα της βίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο.

 

ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΛ. Πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο AEL FC ARENA, η ρεβάνς στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη. Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν 8, 9 και 10 Ιανουαρίου 2019 και οι ρεβάνς 22, 23 και 24 Ιανουαρίου 2019.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:
Λαμία-Παναθηναϊκός
Ξάνθη-Ολυμπιακός
Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος
Εργοτέλης-ΟΦΗ
ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕΚ
ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

 

ΠΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
Μιλήσαμε χθες με τον αρχηγό της ΑΕΛ Νίκο Καρανίκα για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και μας είπε: «Είναι καλή η κλήρωση αλλά με όποιον και αν παίζαμε σίγουρα θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν συγχωρούνται τα λάθη σ’ αυτό τον θεσμό. Είμαστε μια τεράστια ομάδα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να σκεφτόμαστε να τα δίνουμε όλα και πώς θα πάμε μακριά στον θεσμό, γιατί όχι στον τελικό, γιατί όχι να μην σηκώσουμε και την κούπα. Η ΑΕΛ έχει μόνο ένα στόχο σ’ αυτό τον θεσμό και το έχει αποδείξει ιστορικά».

 

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ
Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα προπόνησης των παικτών της ΑΕΛ αφού λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος (μέχρι 12 Ιανουαρίου) ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα αποφάσισε να τους δώσει άδεια μέχρι την Παρασκευή για να απολαύσουν οι ποδοσφαιρσιτές οικογενειακά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Χθες όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν με τον Απόλλωνα Πόντου έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση. Μάλιστα σ’ αυτήν πήραν μέρος και οι δύο νεoαποκτηθέντες Σικάβκα και Σετσέροβιτς.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Η επόμενη και μάλλον τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ για τη χειμερινή περίοδο αναμένεται να είναι η πιο ηχηρή. Αυτή τη στιγμή κινείται στην απόκτηση ενός σπουδαίου παίκτη που παίζει σέντερ μπακ αλλά και αριστερό μπακ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 26 χρονών, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα.
Φέτος δεν έχει καλή χρονιά αλλά πέρυσι είχε εντυπωσιακή, ενώ το γεγονός ότι αγωνίζεται σε πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος λέει πολλά…

 

 

«Εθνικό» ντεμπούτο για Σουλούκο και Πινακά

«Εθνικό» ντεμπούτο έκαναν σε φιλικό αγώνα της Εθνική Ελλάδας Κ18 οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Στέφανος Σουλούκος και Δημήτρης Πινακάς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 4-1 από την Ιταλία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σκόρερ του ελληνικού γκολ ήταν ο Παναγιώτης Τζήμας στο 12’.
Η εθνική ομάδα ξεκίνησε με τους: Μαντά, Πολυχρονάκη, Αθανασίου, Καραγιάννη, Γκοτζαμάνη, Τσακίρη, Κουτσουπιά, Τζήμα, Αθανασακόπουλο, Πουρναρά, Γιάξη ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σουλούκος, Πατρινός, Κοκοβάς, Τσέλιος, Σερπέζης, Πινάκας, Γώγος, Βαγιαννίδης, Τσαγκαλίδης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass