Πάνοπλος ο Ερμής Αγιάς κόντρα στον πρωτοπόρο Ηρακλή

ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (17:00)

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 15:24

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, όπου ο Ερμής Αγιάς Λάρισας κοντράρεται στις 17:00 με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο ντέρμπι κορυφής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ, στην 11η αγωνιστική.


Ένα ματς το οποίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Αγιάς που έχει πολύ καλή παρουσία έως τώρα στο πρωτάθλημα, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πλησιάσει πιο κοντά, στην κορυφή.
Στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 θέλει λοιπόν αφενός να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά και αφετέρου να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της, μένοντας έτσι στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις του πρωταθλήματος.
Σε ένα γήπεδο όπου οι «κυανόλευκοι» έχουν μόνο νίκες, θα προσπαθήσουν να δείξουν με την εμφάνισή τους, πως δίκαια βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και κάνουν όνειρα για κάτι παραπάνω.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο πρωτοπόρος Ηρακλής έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του και βλέψεις για άνοδο, αλλά ο Ερμής Αγιάς όπως και σε ένα άλλο ντέρμπι με τον Ιωνικό Νίκαιας τον οποίο κέρδισε μετά από εξαιρετική εμφάνιση, έτσι και σήμερα καλείται να παίξει με την πρέπουσα σοβαρότητα, εφαρμόζοντας κατά γράμμα οι παίκτες τις εντολές του προπονητή τους Γιώργου Σκαραφίγκα.
Σημαντικό ρόλο για να κατακτηθεί η νίκη θα παίξει και η συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στη Νεάπολη, να γίνει ο «έκτος» παίκτης και αρωγός στις προσπάθειες των παικτών του αγιώτικου συλλόγου.
Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό του Ερμή είναι ο τραυματισμός του Σίλα Τσούμα που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σημερινό αγώνα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Τζόλος, Κόμματος, Νταλός, Τριανταφύλλου, Κούκσικς, Λάππας, Βρεττάς, Τσιαμπαλής, Λόλας και Μηλιώνης.

 

ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ
Εν τω μεταξύ στο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης, η διοίκηση του Ερμή Αγιάς, θα τιμήσει τον Βασίλη Αγγελακόπουλο για την εν γένει προσφορά του, στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Λαρισαίος φόργουορντ αγωνίζεται στον «Γηραιό» για τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη συνολικά χρονιά και αποτελεί έναν από τους παίκτες της Λάρισας που κοσμούν με την παρουσία τους το ελληνικό μπάσκετ, παίκτης με ήθος που αξίζει σήμερα το χειροκρότημα από τους φίλους του και τους Λαρισαίους φιλάθλους. Παράλληλα έχει ετοιμάσει και μία σειρά από εκπλήξεις, για τους φιλάθλους.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Μπήτης, Ξενικάκης, Ντούρας (Βαρνάς).

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(11η αγων.-17:00)
Πευκοχώρι – Ψυχικό
Καστοριά – Καρδίτσα
Απόλλων Πατρών – Μαρούσι
Ερμής Αγιάς – Ηρακλής
Χαρίλαος Τρικούπης – Εθνικός
Ιωνικός Νικαίας – Αμύντας (18:00)
Καβάλα – Διαγόρας Δρυοπιδέων
Κόροιβος Αμαλιάδας – Ιπποκράτης Κω.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
Ηρακλής    19
Ιωνικός Νικαίας    18
Ερμής Αγιάς Λάρισας    17
Αμύντας    16
Διαγόρας Δρυοπιδέων    16
Ψυχικό    16
Ιπποκράτης Κω    16
Καρδίτσα    16
Καστοριά    16
Κόροιβος Αμαλιάδας    15
Ευρώπη Πευκοχωρίου    14
Μαρούσι    14
Χαρίλαος Τρικούπης    13
Απόλλων Πατρών    12
Καβάλα    11
Εθνικός    11

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass