Γκραν... τετράδα ο Ολυμπιακός με Αγιο Βασίλη

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (98-77)

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 19:20

Xριστούγεννα στο... κατώφλι της τετράδας θα κάνει ο Ολυμπιακός στη Euroleage!

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε με κορυφαίο τον Άγιο Βασίλη Σπανούλη (21π. με 4/5 τρίποντα, 8ασ.), απέναντι στην υποδεέστερη, Γκραν Κανάρια, επικράτησε με 98-77, στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική και με το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» αύξησε σε 3-0 το νικηφόρο σερί του. Σε συνδυασμό με την ήττα της Αναντολού Εφές από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, η ομάδα του Πειραιά «έπιασε» την ομάδα της Κωνσταντινούπολης (9 νίκες – 5 ήττες).
Μεγάλη εμφάνιση και από τον Γιώργο Πρίντεζη που σημείωσε τους 8 από τους 16 πόντους του στην 1η περίοδο. Ο Ζακ ΛεΝτέι πέτυχε 12 πόντους, ενώ από 11 πόντους είχαν οι Μιλουτίνοβ, Στρέλνιεκς και Ουίλιαμς-Γκος.
Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους με το 10 το καλό (!) σε νίκες, περνώντας νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη απέναντι στην ουραγό Νταρουσάφακα, την ερχόμενη Πέμπτη (27/12, 19:15)
Τα δεκάλεπτα: 20-14, 52-33, 73-54, 98-77
Διαιτητές: Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Βογίνοβιτς (Σερβία), Βικλίτσκι (Τσεχία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντέιβιντ Μπλατ): Ουίλιαμς-Γκος 11 (1), Τουπάν 1, Σπανούλης 21 (4), Τίμα, Μιλουτίνοβ 11, Στρέλνιεκς 11 (3), Βεζένκοβ 4, Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 6, Μάντζαρης 3 (1), Μπόγρης 2, ΛεΝτέι 12.
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (Βίκτορ Γκαρθία): Όλιβερ 10 (2), Έρικσον 7 (1), Βένε 15 (3), Μπάλβιν 12, Μπάεζ 8 (2), Πασέτσνικς, Παουλί 5, Ραμπασέδα 6, Στρόμπερι 4, Ραντίσεβιτς, Φίσερ 5, Τιλί 5 (1).

 

Ο ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Μετά από ένα διήμερο αναταραχής ο Παναθηναϊκός ψάχνει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες, προκειμένου να επανέλθει -όσο είναι αυτό δυνατό- η ηρεμία στο «πράσινο στρατόπεδο». Μετά την ήττα με κάτω τα χέρια στη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ, το... κατρακύλισμα των «πράσινων» εκτός οκτάδας (σ.σ. βρίσκονται στη 10η θέση της κατάταξης) και την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από τον πάγκο της ομάδας, ο Παναθηναϊκός, υπό τις οδηγίες των Γιώργου Βόβορα και Φραγκίσκου Αλβέρτη, υποδέχεται σήμερα την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:00 Novasports 1HD), για την 14η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ
«Βόμβα» έριξε γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος με «τιτίβισμά» του, στο οποίο κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον θρύλο του ΝCAA, Ρικ Πιτίνο. Όπως έγραψε στο twitter ο ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να κλείσει το deal και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.
Ο 66χρονος τεχνικός φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον έπεισε να επιστρέψει στην προπονητική και να αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του ομάδα της Euroleague.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass