ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Κλείσαμε πέντε παίκτες!»

*Αύριο έρχεται στη Λάρισα ο προπονητής της ομάδας

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2015 8:04

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μετά την πρόσληψη του 56χρονου Σέρβου τεχνικού  Ράτκο Ντόστανιτς άρχισε και να κινείται και στον μεταγραφικό τομέα καθώς χθες κορυφαίο στέλεχος της ομάδας μας ανέφερε ότι έχουν ήδη κλείσει πέντε παίκτες προερχόμενοι όλοι από τη Σούπερ Λίγκα και εκεί που δόθηκε μεγάλο βάρος ήταν οι θέσεις του αμυντικού χαφ και του στόπερ. Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει καθώς ακόμα δεν έχουν τελειώσει οριστικά οι συμφωνίες της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο στέλεχος μας έλεγε ότι όλα γίνονται με πλήρη μυστικότητα για να μην ανέβουν οι τιμές και δημιουργηθούν προβλήματα(η τραπεζική αργία προφανώς δεν είναι πρόβλημα αφού οι κινήσεις των χρημάτων γίνονται μέσω λογαριασμών…).

Πάντως υπάρχει δυσαρέσκεια από τις συνεχείς διαρροές των ονομάτων και η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία διάψευση ή επιβεβαίωση καθώς πρόθεση είναι οι μεταγραφές  να ανακοινωθούν όλες μαζί.

Αυτό που στόχο έχει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να υπάρχει στην ομάδα τη φετινή περίοδο σε σχέση με πέρυσι περισσότερη ταχύτητα και μικρότερος μέσος όρος ηλικίας.

Σχετικά με τους υπάρχοντες παίκτες ο Κώστας Μπανούσης θεωρείται ο παίκτης που θα παραμείνει σίγουρα ενώ στον Μπόγιοβιτς θα προταθεί μείωση συμβολαίου για τη νέα περίοδο ή μετατροπή των χρημάτων σε πριμ ανόδου.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι παίκτες από την περσινή περίοδο αλλά οι συγκεκριμένοι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του νέου προπονητή που αναμένεται αύριο στη Λάρισα.

Επίσης ο κ. Κούγιας θα κάνει τελικά ραντεβού και με τον αρχηγό των τελευταίων ετών της ομάδας Κώστα Νεμπεγλέρα αφού χθες έλεγε ότι ουδέποτε  είπε ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Στόχος της διοίκησης (η στελέχωσή της με Λαρισαίους ακόμα δεν έχει γίνει) είναι να υπάρχει ηρεμία και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος περιμένει αυτή τη στιγμή, ένα διοικητικό «κράχτη» αλλά κυρίως κάποιους παίκτες που αγωνιστικά θα εμπνεύσουν στον στόχο της ομάδας που είναι άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Σήμερα ο κ.Κούγιας θα βρίσκεται στη Ρόδο και στη Λάρισα θα έρθει τις επόμενες μέρες.

ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Πάντως τυπικά η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει αλλάξει ακόμα χέρια καθώς ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών κ. Κούγιας θα πρέπει αν θέλει να την αποκτήσει να τελειώσει την πώληση της Παναχαϊκής που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Χθες μας έλεγε ότι ψάχνει τους αγοραστές αλλά είναι  σίγουρος ότι η ομάδα θα πουληθεί. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass