Ετοιμη να κερδίσει τη μάχη με την ΑΕΚ η ΑΕΛ

ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 22:15

Πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA (17:15).

Ένα παιχνίδι που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως μια νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Η αθηναϊκή ομάδα μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα και αύριο θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Όμως οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και με τη βοήθεια των Λαρισαίων φιλάθλων να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια σημαντική επιτυχία.

Χθες ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας στη διάρκεια της προπόνησης έδωσε και πάλι ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να ακούνε προσεκτικά τις οδηγίες του, για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν αύριο την ΑΕΚ και πώς θα εξουδετερώσουν τα ατού της.

Όσον αφορά τώρα στη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του αρχηγού Νίκου Καρανίκα που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, υποψήφιοι φέρονται να παίξουν ο Γκόλιας με τον Γρομητσάρη, καθώς ο Κοέφ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει και αν χρησιμοποιηθεί, υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής.

Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ακόστα σε αυτή τη θέση, κάτι που αναμένεται να αποφασίσει σήμερα οριστικά ο κ. Φέστα, μετά την απογευματινή προπόνηση.

Πιθανό σχήμα λοιπόν με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ είναι: Κρίστινσον, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΑΜΙ ΦΡΙΟΥΙ

Εν τω μεταξύ, χθες η  ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε  την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 27χρονο Αλγερινό επιθετικό  Σάμι Φρίουι, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και δεν συνεχίζει στους «βυσσινί».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Με ενδιαφέρουσας αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League και το ενδιαφέρον τόσο στη μάχη της κορυφής όσο και της παραμονής, αυξάνεται.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Europa League και μάλιστα με εντός έδρας ήττα 3-1 από τους Λευκορώσους της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, θέλει τη νίκη στη Λιβαδιά για να ανεβάσει την ψυχολογία.

Με άκρως αντίθετες συνθήκες και την ψυχολογία στα ύψη μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα, να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.

Το ντέρμπι της ημέρας, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο Άρης αντιμετωπίζει

τον Παναιτωλικό, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

17:15  ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος     NOVA

19:00  Άρης-Παναιτωλικός  ΕΡΤ

19:30  Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ    NOVA

ΑΥΡΙΟ

16:00  Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη   ΕΡΤ

17:15  ΑΕΛ-ΑΕΚ      NOVA

19:00  Παναθηναϊκός-Ατρόμητος   ΕΡΤ

19:30  Ολυμπιακός-Λαμία  NOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30  Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ NOVA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 13 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ       22-5   35

2. Ατρόμητος 22-11  28

3. Ολυμπιακός        18-8   27

4. ΑΕΚ          22-7   23

5. Παναθηναϊκός      22-12  19

6. Άρης         17-16  19

7. Ξάνθη       11-10  19

8. Παναιτωλικός       17-18  18

9. Πανιώνιος  15-16  18

10. Αστέρας Τρίπολης       12-12  15

11. ΑΕΛ        12-17  14

12. Λαμία      9-17   11

13. ΠΑΣ Γιάννινα     8-19   11

14. ΟΦΗ       12-20  11

15. Λεβαδειακός      9-22   8

16. Απόλλων Σμύρνης        5-23   2

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass