Θ. ΛΕΦΑΣ: «ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ»

«Διαζύγιο» Γιαννακού-Τέα με Αχιλλέα Φαρσάλων

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:02

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και αφορούν στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς Φεραίος Γιαννακός και Λευτέρης Τέας, πριν τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ενημέρωσαν τους παίκτες πως δεν θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, στην Α’ τοπική κατηγορία.

Τους ευχαρίστησαν, όπως επίσης τη διοίκηση και τους φιλάθλους για τη συνεργασία που είχαν, ευχόμενοι ό,τι το καλύτερο στο ιστορικό σωματείο των Φαρσάλων.
*Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Θανάσης Λέφας που ήταν στη Θεσσαλονίκη και πληροφορήθηκε από τους παίκτες την απόφαση του τεχνικού δίδυμου, σε δηλώσεις του στην «Ε», τόνισε τα εξής:  «Δεν το κρύβω πως περίμενα ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τους κ. Γιαννακό και Τέα, διότι από την αρχή της περιόδου κάναμε μαζί τον σχεδιασμό της ομάδας και παρά τις δυσκολίες που υφίσταντο, θεωρώ πως όλοι προσπαθούσαμε για το καλό του Αχιλλέα.  Η απόφαση αν και με αιφνιδίασε είναι σεβαστή, τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Δύο προπονήσεις θα γίνουν Πέμπτη και Παρασκευή με τον γυμναστή της Ακαδημίας Αρίστο Παπαγεωργίου και θα φροντίσουμε ως διοίκηση σύντομα να βρούμε προπονητή».
* Σε βραδινή ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αχιλλέα ανέφερε πως έγινε δεκτή η παραίτηση των κ. Γιαννακού και Τέα εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την προσφορά τους στην ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass