Ωρα για το Superfinal του Superclasico

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΚΑΙ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (21:30) ΣΤΟ «ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ»

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2018 15:31

Έπειτα από δύο αναβολές και αφού χρειάστηκε να αλλάξει... ήπειρο, διασχίζοντας 10.000 χιλιόμετρα στον Ατλαντικό ωκεανό, το Superfinal του Superclasico, ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς είναι προγραμματισμένος να ανέβει σήμερα και ώρα 21:30 στην ποδοσφαιρική «σκηνή» του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Εκεί η Μπόκα θα διεκδικήσει το έβδομο Κύπελλό της, κάτι που μόνο η Ιντεπεντιέντε έχει καταφέρει, ενώ η Ρίβερ το τέταρτο.

ΕΣΟΔΑ 42 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Οι Ισπανοί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αναμένουν έσοδα 42 εκατ. ευρώ για τη Μαδρίτη. Το 50% πηγαίνει στα ταμεία των ξενοδοχείων, τα οποία επωφελούνται αυξάνοντας τις τιμές. Το άλλο μισό κατανέμεται σε εστιατόρια και τρόφιμα μεταξύ 20% και 25%, σε διάφορες αγορές (αναμνηστικά, είδη ένδυσης, δώρα κ.λπ.) το 20% και μεταξύ 5% και 10% για μεταφορικά και άλλα έξοδα.

Έτσι κι αλλιώς, μεγάλος θα είναι και ο αντίκτυπος των μέσων ενημέρωσης, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο ακροατήριο άνω των 200 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass