Πρόστιμο 22.500 ευρώ στον Ολυμπιακό

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 21:26

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ, τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, λόγω της φραστικής επίθεσης προς τον διαιτητή, στο ημίχρονο του αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε συνολικά πρόστιμο 22.500 ευρώ, για τη συμπεριφορά του Κ. Καραπαπά αλλά και για την καθυστερημένη είσοδο των παικτών στο γήπεδο για την έναρξη του β’ ημιχρόνου.
Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε την ΠΑΕ Λαμία από τις κατηγορίες για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ) αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10/12, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε και πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα για να καταθέσει υπόμνημα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

 

ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΡΙΖΜΑΝ Η ΑΕΛ
Εν τω μεταξύ στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη (11/12) η δικαστική διαμάχη του Άγγελου Αναστασιάδη με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός διεκδικεί ένα ποσό περίπου 30.000 ευρώ, το οποίο αρνείται να πληρώσει η λαρισινή ομάδα και σε περίπτωση που δικαιωθεί τότε θα ενεργοποιηθεί ποινή για την ΑΕΛ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 και σε οκτώ παιχνίδια μέτρησε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Κρίζμαν που αγωνίζεται στα Γιάννινα, ζητάει την ενεργοποίηση επιβολής ποινής, με την υπόθεσή του να εκδικάζεται την Τρίτη (11/12), από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
*Επιπλέον ενεργοποίηση ποινών ζητούν ο Νίκος Συράκος κατά του Απόλλωνα Λάρισας (εξ αναβολής), κι ο Κωστάκης Αρτυματάς για την Κέρκυρα, με τους Φαίακες ωστόσο να έχουν στραφεί επίσης κατά του Κύπριου μεσοαμυντικού.

 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Όσον αφορά στις προσφυγές οκτώ πρώην ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, σε χθεσινή ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Ουδείς λόγος δεν πρέπει να συντρέχει και φυσικά ούτε οποιαδήποτε ανησυχία στους κόλπους των Λαρισαίων φιλάθλων, αναφορικά με την απόφαση των προσφυγών περσινών ποδοσφαιριστών μας, αφού η διάθεση της ΠΑΕ είναι να καταβάλει χρήματα άμεσα για τον σκοπό αυτό. Διαβεβαιώνουμε όλους τους φιλάθλους της πόλης ότι δεν θα ρισκάρουμε με τίποτε ό,τι άξια έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Καλούμε παράλληλα τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας όπως στηρίξει τον Απόλλωνα, ερχόμενος αύριο στη Φιλιππούπολη για το δυνατό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass