Πανέτοιμος για την 7η νίκη ο Απόλλων Λάρισας

ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 22:20

Πάνοπλος θα παραταχθεί μεθαύριο Κυριακή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, θα αντιμετωπίσει στις 15:00 τη Δόξα Δράμας.

Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν ασταμάτητοι στους μέχρι τώρα αγώνες που έδωσαν και είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη, για να πετύχουν την 7η φετινή νίκη τους.

Με αντίπαλο μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και 11-11 τέρματα, η οποία όμως ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες και δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι, που προετοιμάζονται κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και φέρονται αποφασισμένοι να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους.

Ελπίζουν δε πως θα έχουν και τη βοήθεια των Λαρισαίων φιλάθλων, οι οποίοι βλέπουν πως ο Απόλλωνας εκτός του ότι βρίσκεται μόνος στην κορυφή, αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Το ευχάριστο για τον Βραζιλιάνο τεχνικό είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και θα παρατάξει την ενδεκάδα που… ξέρει να κερδίζει, τον οποιονδήποτε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας.

Πάντως όλοι στον Απόλλωνα κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν παρασύρονται από το ότι η ομάδα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και το ζητούμενο είναι να υπάρξει διάρκεια, στην όμορφη αυτή πετυχημένη προσπάθεια που γίνεται.

Χθες η πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ελευθεραί χωρίς την παρουσία του κ. Τροΐζι και των δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, που μετέβησαν στην Αθήνα για διαδικαστικά θέματα.

Όλοι οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 14:30 και ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χατζής που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη, αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ της ομάδας να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ

Ν.Π.Σ.ΒΟΛΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ

Την ομάδα του Ν.Π.Σ. Βόλου θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Λάρισας, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στο δημοτικό γήπεδο Συκουρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου και ορίστηκαν να το διευθύνουν, οι παρακάτω διαιτητές: Θωμάς Μπουρουζίκας, Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτριος Κοτούμπας, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο

Ιωάννης Κρίκκης (Τρικάλων).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass