Σήμερα ο αγώνας ΠΑΟ - Ιεράπετρα

ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2018 15:30

Σήμερα θα διεξαχθεί ο -εξ αναβολής- αγώνας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ιεράπετρας στο Ολυμπιακό Στάδιο (16:00), στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού. Ιστορική στιγμή για τους Κρητικούς αλλά και για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό Γιάννη Μάγγο, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα κοουτσάρει τον ΟΦΙ, σε αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, απέναντι στους «Πράσινους» του Γιώργου Δώνη. Στην κρητική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αγωνίζονται και οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές, Ηλίας Καραγιάννης, Δημήτρης Πρίφτης, Κώστας Κορομηλάς, Μούτσα Μπλέντι, παίκτες που είχε και στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Μάγγος.
Αμιγώς ελληνική είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου με την Ιεράπετρα.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή, η οποία απαρτίζεται μόνο από Έλληνες ποδοσφαιριστές και αρκετά νέα πρόσωπα.
Οι Ματίας Γιόχανσον, Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βασίλης Ξενόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός για το ματς με την κρητική ομάδα είναι οι: Kότσαρης, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σκεντεράι.
*Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τούς Χρήστο Μπαλτά(Αχαΐας), Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος θα είναι ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Αγαδάκος (Πειραιά).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κισσαμικός    2-0    4
Παναθηναϊκός    1-0    3
Παναιτωλικός    0-1    1
ΟΦ Ιεράπετρας    0-2    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass