Η κορυφή δεν... ζαλίζει τον Απόλλωνα Λάρισας

Γ. ΛΙΟΤΣΙΟΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 22:29

Πιο καλή η... μοναξιά για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος συνεχίζει το πάρτι στο πρωτάθλημα της Football League και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του παρουσία, αποδεικνύοντας σε κάθε παιχνίδι ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι «κυανόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα και το εμπόδιο του Καραϊσκάκη στην Άρτα, κερδίζοντας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με 1-0, πετυχαίνοντας την έκτη νίκη τους στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η λαρισινή ομάδα με τη σταθερότητα, που δείχνει, κερδίζει συνεχώς φίλους και το ζητούμενο είναι να έχει την ανάλογη συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λιότσιο σε χθεσινές του δηλώσεις να τονίζει τα εξής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στον προπονητή τους Μαρσέλο Τροΐζι, για την εικόνα που παρουσιάζει ο Απόλλωνας και μας εκπλήσσει όλους ευχάριστα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, μπορεί να έχουμε πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή χρονιά, όμως η δουλειά που έγινε από το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετική και τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη και προχωράμε σε χαμηλούς τόνους, διότι εύκολα από ψηλά μπορούμε να βρεθούμε χαμηλά, αν δεν παραμείνουμε προσγειωμένοι. Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι την Κυριακή στη Φιλιππούπολη να έρθουν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι για να ενισχύσουν την ομάδα μας και να απολαύσουν ποδόσφαιρο».
*Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Καραϊσκάκη έκαναν χαλάρωμα στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

 

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν ρεπό και η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας θα ξεκινήσει με αυριανή προπόνηση.

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
5 γκολ: Μάντζης (Βόλος ΝΠΣ)
4 γκολ: Μιγκέλ (Πλατανιάς), Τουράμ (Κέρκυρα), Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας)
3 γκολ: Χατζής, Μαρκολίνο, Λουκάο (Απόλλων Λάρισας), Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων), Περόνε (Ηρακλής), Γιαλούσης (Ηρόδοτος), Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή)
2 γκολ: Πολέτο, Σουλιώτης (Απόλλων Λάρισας), Τσέλιος Ιατρούδης (Εργοτέλης), Ηλιόπουλος, Λόπες Γκαρθία, Πίτου Γκαρσία, Πίσπας (Βόλος ΝΠΣ), Σιμόν (ΑΟΧ/Κισσαμικός), Πέρεθ, Κρητικός (Δόξα Δράμας), Κάκκο (Καραϊσκάκης), Παπαδόπουλος, Δούμτσιος (Αιγινιακός), Κλέιτον (Ηρακλής), Σιατραβάνης (Κέρκυρα), Νίλι (Πλατανιάς), Πουρτουλίδης (Απόλλων Πόντου), Βλαχομήτρος (Σπάρτη).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass