Τρίποντα από… καρδιάς στη Νεάπολη

ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.-Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

Δημοσίευση: 22 Νοε 2018 15:39

Τρίποντα από… καρδιάς πέτυχαν χθες το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, όσοι συμμετείχαν σε αγώνα που διοργάνωσε η Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης, Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α).

Ήταν ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. και εκείνου της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. στο πλαίσιο του τουρνουά των ομάδων μπάσκετ των ατόμων, με ψυχικές μειονεξίες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας λοιπόν των δύο αυτών φορέων, η Ε.Ψ.Υ.ΚΑ. είχε διοργανώσει τον Μάιο του 2018 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, τον πρώτο αγώνα μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των δύο φορέων, σε ένα κλίμα υγιούς άμιλλας.

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. αποδέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση για διεξαγωγή του νέου φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων των δύο φορέων αποσυλοποίησης και αποκατάστασης που όλα αυτά τα χρονιά αποσκοπούν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ψυχικά ασθενών και μεριμνούν για την κοινωνική τους επανένταξη.

Ο αγώνας έληξε υπέρ της ομάδας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. με σκορ 31 – 28. Την αναμέτρηση διηύθυναν οι διαιτητές Χρυσόστομος Ξέρρας, Δημήτρης Καρακώστας, κριτές ήταν η Κική Ιωάννου με τη Ζωή Νανούλη, ενώ παρών στον αγώνα ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Κ/Δ Θεσσαλίας, Χρήστος Μανασής.

Μετά το τέλος του αγώνα, στα μέλη των δύο ομάδων δόθηκαν μετάλλια. Ο πρόεδρος της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. κ. Κανδύλης Δημήτριος έδωσε μετάλλια στα μέλη της ομάδας της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., ενώ ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λιούπας Νίκος και ο γενικός διευθυντής της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. κ. Τάσος Βενύτης έδωσαν μετάλλια στην ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., ενώ τα συγχαρητήρια δέχτηκαν οι προπονητές των δυο ομάδων, Γιώργος Κυρίτσης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) και Θεόφιλος Κοσμίδης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.).

Ο παθολόγος ιατρός και εξωτερικός συνεργάτης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. κ. Θάνος Καραούζας έδωσε μετάλλια στους διαιτητές, ενώ οι κριτές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον ψυχίατρο και εξωτερικό συνεργάτη της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. κ. Δημήτρη Καραμανάβη.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους η Εθελοντική ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών Ε.ΟΔ.Υ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass