Άγγελος Αναστασιάδης: «Ευκαιρία για κάποια παιδιά να δείξουν ότι καλώς κλήθηκαν»

*ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2018 15:07

Με ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, απέναντι στην Εσθονία, ολοκληρώνει σήμερα (21:45- Cosmote Sport 1 HD) η Εθνική ομάδα τις υποχρεώσεις της στην παρθενική διοργάνωση του Nations League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να δείξουν ότι καλώς κλήθηκαν και ότι αξίζουν μία ευκαιρία με τη «γαλανόλευκη».

Μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δήλωσε:

-Αναφορικά με την Εσθονία: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τη γνωρίζω πολύ καλά. Προσπαθώ να μάθω τη δική μας την ομάδα. Είμαι λίγες μέρες, θα ασχοληθούμε σήμερα και αύριο με τον αντίπαλο και ελπίζω να έχουμε τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

-Για το κίνητρο ενόψει του σημερινού παιχνιδιού: «Πάντα το κίνητρο είναι να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να βγούμε δεύτεροι, ώστε να ελπίζουμε ότι με τη δεύτερη θέση κάποια στιγμή, ανάλογα και με το τι θα κάνει η Φινλανδία, να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία».

-Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Φινλανδία: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών. Το να μπούμε μέσα, να δώσουμε την ψυχή μας, να τα δώσουμε όλα αναφορικά με την αμυντική συμπεριφορά και να έχουμε την μπάλα περισσότερο χρόνο. Αλλά δεν μετουσιώσαμε αυτήν την κατοχή για να κάνουμε την επιθετική συμπεριφορά καλύτερη. Εκεί πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε. Πρέπει να μετουσιώσουμε αυτήν την κατοχή σε περισσότερες φάσεις ώστε να κάνουμε το γκολ».

-Για την κλήση παικτών που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στην Εθνική: «Τα περισσότερα παιδιά είναι αρκετό καιρό εδώ και γνωρίζουν την Εθνική. Αλλά πρέπει να βάλουμε και παιδιά για να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι καλώς κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα».

*Σημειώνεται πως ο κ. Αναστασιάδης στη θέση του τραυματία Μανωλά κάλεσε τον Ρισβάνη.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

21:45 Ουγγαρία-Φινλανδία

21:45 Ελλάδα-Εσθονία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

Φινλανδία      5-1     12

Ελλάδα         4-4     9

Ουγγαρία      7-6     7

Εσθονία        3-8     1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass