Πέντε δύσκολα ματς για την ΑΕΛ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 22:49

Πέντε δύσκολα παιχνίδια καλείται να δώσει η ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Super League, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.


Συγκεκριμένα, τρία ματς θα παίξει εκτός έδρας και δύο στο AEL FC ARENA, όπως επίσης στην Καλαμαριά για το τρίτο παιχνίδι των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, θα αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Πόντου.
Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 24 Νοεμβρίου, οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη, όπου θα κοντραριστούν με τον τοπικό Αστέρα, που έχει νέο τεχνικό από προχθές τον Γιώργο Παράσχο και θέλει να ανακάμψει.
Αναλυτικά τα επόμενα ματς της ΑΕΛ με ημέρες και ώρες στο πρωτάθλημα της Super League και το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος, έχουν ως εξής:
11η Σάββατο 24/11, 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ
12η Σάββατο 1/12, 17:15 ΑΕΛ-Πανιώνιος
13η Κυριακή 09/12, 19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
14η Κυριακή 16/12, 17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ
19-20/12 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ (Κύπελλο)
15η Κυριακή 23/12, 17:15 Ολυμπιακός-ΑΕΛ

 

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Εν τω μεταξύ, επανέρχονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μετά την τριήμερη ξεκούραση, σήμερα στις 15:30 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα σιγά-σιγά ο Λεοζίνιο, ενώ Μόρας και Μπέρτος βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.
Το Σάββατο εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει ένα μίνι οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα της Κ-19, κάτι που αναμένεται πως θα αποφασιστεί οριστικά, μετά τη σημερινή προπόνηση.

 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας κλήθηκε ο τερματοφύλακας μας Όγκμουντουρ Κρίστινσον, για τους επερχόμενους αγώνες των Ισλανδών με αντιπάλους το Βέλγιο (15/11 - UEFA Nations League) και το Κατάρ (19/11 - διεθνές φιλικό), με τους δύο αγώνες να έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν σε βελγικό έδαφος.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για μεθαύριο Παρασκευή 16-11-18 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Δ. Λουτριώτης (τραυματιοφορέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/11/2018 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Λουτριώτη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα».
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός».
Γ) ΠΑΕ Ξάνθη, Ι. Παπαδημητρίου (αξιωματούχος): «Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Παπαδημητρίου στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ Πανιώνιος».
Δ) ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Ν. Ζερβός (διερμηνέας): «Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζερβού στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΕ Άρης.

 

ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ-19
Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, η ΑΕΛ Κ-19 γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καλοχώρι με σκορ 2-1 για την 10η αγωνιστική της SuperLeague.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 42’ με γκολ του Καραμποΐκη, η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 84’ με ωραίο σουτ του Χαλάτση εκτός περιοχής σε 1-1 και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις, με φάουλ που εκτέλεσε ο Πήλιος.
ΑΕΛ (Γ. Τσακμακίδης): Σουλούκος, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Ζιάκας (65’ Δάκτυλας), Καμπέρης (82’ Κοτσιανούλης), Πινακάς, Μουξιός (75’ Ζαχαράκης), Χαλάτσης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass