ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ

Το AEL FC Arena σήμερα πρέπει να είναι γεμάτο

* Και ο κόσμος της Λάρισας καλείται να βοηθήσει τα παιδιά για να φτάσουν σε μια νέα νίκη

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 10:56

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Βαγγέλης Μόρας όλα τα χρόνια που αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής, ξεχωρίζει για το ήθος του και μέσα από τη σκληρή δουλειά, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, γνώρισε πολύ όμορφες στιγμές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτές τις ημέρες ο κεντρικός αμυντικός της Βερόνα βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και καθημερινά έχει συναντήσεις με παλιούς του φίλους αλλά και με ανθρώπους που τον στήριξαν στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, όπως είναι ο Γιάννης Αλεξούλης.

Σήμερα το βράδυ στο AEL FC ARENA η Εθνική ομάδα Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 θα αγωνιστεί με την Αυστρία και ο Βαγγέλης Μόρας που έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, σε δηλώσεις του που έκανε, επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα είναι ωραίο το ότι η Εθνική Νέων έφτασε στην τελική φάση και ωραιότερο ακόμη, ότι αγωνίζεται στο σπίτι της.

Αυτό δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά, που ήδη κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης την Ουκρανία με 2-0, να προσπαθήσουν περισσότερο και θέλουν να φτάσουν σήμερα σε μια ακόμη επιτυχία.

Σήμερα πιστεύω ότι το AEL FC ARENA θα είναι γεμάτο και ο κόσμος της Λάρισας θα βοηθήσει τα παιδιά, να κατακτήσουν μια νέα νίκη.

Άλλωστε έδειξε τη θετική του διάθεση με την παρουσία του στον αγώνα της Ισπανίας με τη Γερμανία, όπου 8.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη δυνατή αυτή αναμέτρηση.

Είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι τα εισιτήρια διατίθενται δωρεάν, ήταν μια πολύ καλή κίνηση από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης.

Εύχομαι από την πλευρά μου οι νεαροί διεθνείς να κερδίσουν τον αντίπαλό τους και να φτάσουν στα ημιτελικά.

Θα είναι μια γιορτή το σημερινό παιχνίδι σε ένα καταπληκτικό γήπεδο και τους εύχομαι ό,τι το καλύτερο».

*Ο Βαγγέλης Μόρας(γενήθηκε στις 16 Αυγούστου 1981) είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων. Επίσης ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας που έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα του 2004, αλλά και της ομάδας που έλαβε μέρος στο Μουντιάλ. Ήταν στην αποστολή της Εθνικής το 2014, στα γήπεδα της Βραζιλίας.

*Στη φωτογραφία με τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα Νέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass