Κακή εμφάνιση και ήττα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (0-2)

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 20:21

Κακή εμφάνιση και ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, από την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.

Η ΑΕΛ εκτός από τις γνωστές «μόνιμες» απουσίες, στάθηκε άτυχη για ακόμα μία φορά και έχασε πριν την αναμέτρηση ακόμα τρεις παίκτριες με πιο σημαντική απουσία αυτή της Σωτηριάδη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κινούνται αρκετά επιθετικά, με τον Ατρόμητο όμως να είναι αυτός που κατάφερνε να τελειώνει τις φάσεις και μάλιστα στο 19’ στάθηκε τυχερός, όταν σε μία φάση διαρκείας και εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της άμυνας της ΑΕΛ να απομακρύνει τον κίνδυνο άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΛ στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι της Σρετένοβιτς, όμως ο Ατρόμητος στάθηκε και πάλι τυχερός και πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πάλι σε μία φάση διαρκείας και μετά από κακή αντίδραση της τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
Με το 2-0 υπέρ του ο Ατρόμητος έπαιξε πιο συντηρητικά στο 2ο ημίχρονο και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, ενώ η ΑΕΛ δεν μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο και να παίξει ακόμα πιο επιθετικά αφήνοντας περισσότερα κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα το 0-2 να παραμείνει.
ΑΕΛ (Β. Πάνου): Αρζουμανίδου, Αρκουλή, Καπιτζίκα, Κόντου, Παυλοπούλου, Τσούκα, Νεοφύτου, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Ζντράβκοβιτς, Σπυροπούλου (Κόλτση, Σκοτεινιώτη Γ, Σκοτεινιώτη Κ., Σιάχου).
*Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία αρκετών νεαρών οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ, οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα και να ενισχύουν την ομάδα με την παρουσία τους.
*Μπορεί οι μεταγραφές παικτριών να έχουν τελειώσει όμως η ΑΕΛ ενισχύθηκε διοικητικά με την προσθήκη ατόμων στη διοικούσα επιτροπή. Πρόκειται για τον Βασίλη Κατσάρα επί χρόνια παράγοντα του Λαρισινού ποδοσφαίρου και τον φίλο της ομάδας Μάριο Αμαρλαριώτη, γνωστό από την παρουσία του επί χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους του Λαρισινού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass