ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ετοιμάζεται η σύσταση δύο εταιριών!

*Στη Λάρισα θα γίνει η προετοιμασία. Στροφή για ξένο προπονητή

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήδη ετοιμάζει την τελευταία πράξη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της αγοραπωλησίας. Η πώληση της Παναχαϊκής γίνεται σε Αθηναίους επιχειρηματίες ώστε να μην έχει καμία σχέση μαζί της ο κ. Κούγιας για να μπορέσει να γίνει νέος μέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ. Από κει και πέρα θα ιδρυθούν δυο εταιρίες ώστε η μία να είναι κάτοχος του 89.8% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και μια ακόμα που θα έχει το προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

 Με τη σύστασή τους και με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ταυτόχρονα με τη πώληση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο μεγαλομέτοχος αυτών των εταιριών θα είναι ουσιαστικά μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και μεγαλομέτοχος του προπονητηρίου των Δένδρων.

Ο κ.Κούγιας θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη στη Λάρισα για να παρακολουθήσει και το παιχνίδι της εθνικής ομάδας νέων ποδοσφαίρου κόντρα στην Αυστρία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών.

Αυτή τη στιγμή το θέμα που περιέχει εκτός από τις τελευταίες υπογραφές στη συμβολαιογραφική πράξη για το προπονητήριο των Δένδρων είναι το θέμα του προπονητή που φαίνεται ότι γίνεται στροφή και αντί του Νίκου Αναστόπουλου όπου μέχρι χθες ήταν φαβορί για τη θέση του τεχνικού θα προτιμηθεί ξένος άγνωστο από ποια χώρα.

Ο προπονητής θα κάνει εισηγήσεις για μεταγραφές αλλά και για το ξεκίνημα της προετοιμασίας που δεν προβλέπεται πριν της 15 Ιουλίου.

Από πλευράς ενίσχυσης σε έμψυχο δυναμικό αναμένεται «μετάγγιση» παικτών από την Παναχαϊκή (δώδεκα τον αριθμό) αν και πληροφορίες από την Πάτρα ανέφεραν ότι ορισμένοι παίκτες εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Ο κ. Κούγιας πάντως χθες μας έλεγε ότι δώδεκα παίκτες θα έρθουν στην ΑΕΛ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στη Λάρισα αφού θεωρείται δύσκολο με τα δεδομένα που υπάρχουν να γίνουν μετακινήσεις ενώ ο κ. Κούγιας θεωρεί ότι τα προπονητικά κέντρα δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω όταν έχεις ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.

Περισσότερα θα φανούν εντός της εβδομάδας…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass