Ο Παπαπέτρου «σφυρίζει» στο AEL FC Arena

*Ο ΤΖΗΛΟΣ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΑΕΚ-ΑΡΗΣ *ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:34

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου στο AEL FC Arena, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Πρόκειται για τον διαιτητή που το 2012 είχε αφήσει άφωνη ολόκληρη την Ελλάδα όταν έκανε δεκτή την υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από εκτέλεση πλαγίου.

Βοηθοί του θα είναι οι Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών) και Μπουξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής), 4ος διαιτητής ο κ. Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Καρατζάς (ΕΠΣ Εύβοιας).

Λαρισινή παρουσία θα έχουμε σε τρία παιχνίδια της 8ης ημέρας της Super League. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Τζήλος, μετά την ευρωπαϊκή του παρουσία, θα διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο Δημήτρης Γκάγκας ορίστηκε β’ βοηθός στο Λαμία - Λεβαδειακός μεθαύριο Σάββατο, ενώ ο Γιώργος Λιόλιος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στο Παναιτωλικός-Αστέρας την Κυριακή.

Τέλος, το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα θα διευθύνει ο Δανός, Γενς Μάε, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χάιν Σόρενσεν και Τζέσπερ Νταλ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Super League:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΕΛ – ΟΦΗ: Παπαπέτρου, Φωτόπουλος (Αθηνών), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), παρ. Καρατζάς (Εύβοιας).

Λαμία – Λεβαδειακός: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ. Βλάχος (Γρεβενών).

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΕΚ – Άρης: Τζήλος (Λάρισας), Κούλα (Ξάνθης), Ευθυμιάδης (Πιερίας), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ. Κύρκος (Θεσπρωτίας).

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάδης (Καστοριάς), Σάββας (Σερρών), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ. Λιόλιος (Λάρισας).

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ. Γιανναδάκης (Λασιθίου).

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μάε, Σόρενσεν, Νταλ (Δανίας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Λίντμπεργ (ΚΕΔ/ΕΠΟ).

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ. Μπέρσης (Αρκαδίας).

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος (Αργολίδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δέτση (Αθηνών), 4ος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass