Σέντερ φορ και γρήγορα…

ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ;

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2018 22:16

Στις 5 Δεκεμβρίου θα έρθει σέντερ φορ για την ΑΕΛ αλλά θα μπει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις από τον Ιανουάριο και μετά. Ως τότε μένει να απαντηθεί το ερώτημα πώς θα λυθεί το πρόβλημα του γκολ που είναι οξύ στη λαρισινή ομάδα.


Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μόλις τέσσερα τέρματα και είναι καλύτερη μόνο από αυτές του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Πρώτος σκόρερ είναι ο Ντέλετιτς (φωτ.) που έχει πετύχει δύο τέρματα και είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο πρώτος παίκτης σε τελικές προσπάθειες είναι ο Πίτι με έντεκα και ακολουθεί ο Ντέλετιτς με δέκα. Κανένας από τους δύο όμως δεν είναι κλασικό σέντερ φορ.
Ας δούμε όμως τι έχουν κάνει τα σέντερ φορ που αποκτήθηκαν.
Ο Κούνιτς παρότι αγωνίσθηκε σε όλα τα παιχνίδια έχει κάνει μόλις πέντε τελικές προσπάθειες, ο Μορσί σε πέντε παιχνίδια δύο τελικές προσπάθειες(!), ο Νούνιτς και ο Μπαργκάν δεν έχουν σουτάρει προς το τέρμα ούτε μια φορά, ενώ τον Φριούι δεν τον είδαμε καθόλου και δεν ξέρουμε πόσο χειρότερος μπορεί να είναι από τους άλλους παίκτες αλλά σίγουρα οι γνώμες δύο προπονητών (Αντωνίου που ξεκίνησε τη χρονιά και Φέστα τώρα) έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δικιά μας.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ έχει ένα πρόγραμμα καλό αυτή την περίοδο και τώρα μπροστά της ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο, όπου αν δεν κερδηθεί τότε θα μπει η ομάδα σε μεγάλες περιπέτειες με κατακόρυφη άνοδο του βαθμολογικού άγχους και μεγάλη ψυχολογική πίεση με την εσωστρέφεια που υπάρχει.
Το παιχνίδι αυτό κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα αφού στόχος πρέπει να είναι μόνο η νίκη.
Χθες ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έκανε δύο προπονήσεις στους παίκτες του, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί μία το απόγευμα.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΑΜΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα οκτώ παιχνίδια που έγιναν, 44.235 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 5.529. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Λαμία, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.071 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 7ης αγωνιστικής:
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 12.636 εισιτήρια, ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2.306 εισιτήρια, Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 3.002 εισιτήρια, ΑΕΛ - Λαμία 3.071 εισιτήρια, Λεβαδειακός - Ξάνθη 569 εισιτήρια, Άρης - ΠΑΟΚ 16.434 εισιτήρια, ΟΦΗ - Ολυμπιακός 5.463 εισιτήρια, Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 754 εισιτήρια.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass