Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. «Δίας»

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ, ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ GREECE OPEN G1

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2018 20:11

Με δέκα συνολικά αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. «Δίας» Λάρισας στο διεθνές πρωτάθλημα TAEKWONDO, GREECE OPEN G1 που διεξήχθη στην Αθήνα.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έλαβαν μέρος 1100 αθλητές από 35 χώρες, μεταξύ των οποίων η Χιλή, η Αμερική και η Αυστραλία. Από τον λαρισινό σύλλογο αγωνίστηκαν οι Ταμανάκια Αντ., Τσακίρη Π., Μάγγου Μ., Παπακυπριανού Ν., Αρβυθάς Π., Βακάλη Ελ., Καλτέκη Φ., Μπαντραλέξης Αντ., Πετράκου Χρ. και Πράπα Ι. κατακτώντας συνολικά τρία χρυσά μετάλλια με τις Βακάλη Ελ., Καλτέκη Φ. και Πράπα Ι., που μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις επικράτησαν στις κατηγορίες κιλών τους και ένα χάλκινο με τον Μπαντραλέξη Αντ. Πριν τα μετάλλια και οριακά στο σκορ, κατακτώντας την 5η θέση, ηττήθηκαν οι Πετράκου Χρ., Αρβυθάς Π. και Μάγγου Μαρία, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ταμανάκιας Αντ., Τσακίρη Π. και Παπακυπριανού Ν. που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με ηλεκτρονικές κάσκες και ηλεκτρονικούς θώρακες, ενώ στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, χρησιμοποιήθηκαν κάσκες με πλαστικό κάλυμμα στο πρόσωπο, για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, τον προπονητή κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο και όλη την επιστημονική ομάδα, που συνεργάζεται με τους αθλητές προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass