Αγώνες στην Ευρώπη για τη Λαρισαία Αλεξούλη

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 18:10
           

Αγώνες εκτός συνόρων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τους αθλητές που ανήκουν στο προπονητικό γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι. Ο Αντώνης Μάστορας, ο οποίος βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, θα μετάσχει σήμερα στην Ουγγαρία στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι», στο Σεκεσφεχερβάρ.

Ο άλτης του ύψους κατετάγη πριν λίγες ημέρες 3ος με 2,29 μέτρα στο Diamond League του Παρισιού και μεγάλος φετινός στόχος του είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου. Στο Σεκεσφεχερβάρ θα μετάσχει και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μέτρα με εμπόδια.

Εκτός συνόρων θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους τόσο η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) όσο και η Λίλη Αλεξούλη (μήκος). Η Παπαχρήστου θ' αγωνιστεί στις 11 Ιουλίου στη Μαδρίτη και η Αλεξούλη στις 15 του ίδιου μήνα στο Βέλγιο. Και οι δύο, εκτός από καλές εμφανίσεις, θα επιδιώξουν να πετύχουν επιδόσεις που θα τους εξασφαλίζουν το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο του επόμενου μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass