ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Πολύ καλή παρουσία του Ν.Ο.Λ.

*Κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες συνολικά

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Την 9η θέση κατέλαβε  η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης παίδων (γεννηθέντες 2000).

Μετά από μία σειρά αγώνων αν και κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Α.Σ Απόλλο και άλλους αντιπάλους της, δεν ήταν αρκετό ώστε να   καλύψει τη διαφορά που είχε «χτίσει»  ο Α.Ο. Ρεθύμνου.

Ως αποτέλεσμα αυτού είχε την κατάκτηση της 5ης θέσης στον Β΄ όμιλο,  αλλά την 9η γενικά στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε 60 ομάδες που αγωνίζονταν.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης και ο   Α.Π.Ο. Φαλήρου με νικητή και πρωταθλητή τον πρώτο.

Για ακόμη μία χρονιά ο Ν.Ο.Λ. έδειξε μια υπέροχη εικόνα και έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο πρωτάθλημα όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Μπαλαμπάνης:  «Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους υπεύθυνους του συλλόγου για όλα αυτά που καταφέραμε όλη τη χρονιά. Στόχος ήταν να κατακτήσουμε μία καλύτερη θέση συγκριτικά με αυτή των τελευταίων  δύο χρόνων, αλλά γι’ αυτό είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητής. Η πρόοδος σε κάθε τομέα είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα περισσότερα παιδιά είναι αριστούχοι μαθητές και προσπαθούνε πάντα για το καλύτερο. Αυτός είναι ένας στόχος που πρέπει να μας γίνει μάθημα μέσα από τον αθλητισμό, ποτέ δεν τα παρατάμε και πάντα κοιτάμε ψηλά».

Την ομάδα αποτελούσαν οι:  Παπαρσενίου Γιάννης (τερματοφύλακας), Στεργίου Δημήτρης, Λευθέρης Γιάννης, Καραγιάννης Κώστας, Γεωργόπουλος Δαμιανός, Σκέντος Δημήτρης, Τσόμγκας Γιώργος, Τσάτσας Βασίλης, Μιχολίτσης Δημήτρης, Καλογιάννης Γιάννης, Τσούτσας Γιώργος, Παπαρσενίου Αποστόλης, Μπουχλαριώτης Αχιλλέας (περιφερειακοί), Μπάγκος Αποστόλης (αμυντικός), Αγγελάκης Αντώνης, Μιχαήλ Μαργαρίτης (φουνταριστός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass