Αρχίζει το 4ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Επιπέδου 1

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 16:50
Ο Χρήστος Νικολούλης με τον προπονήτη του κ. Μίζιο Ο Χρήστος Νικολούλης με τον προπονήτη του κ. Μίζιο

Ξεκινάει σήμερα στην πόλη της Λάρισας το 4ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Επιπέδου 1 , με τους προκριματικούς γύρους να ξεκινούν από νωρίς το πρωί.


Ο μεγάλος αριθμός των συμμετοχών που παραδοσιακά έχει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ,το καθιστά ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλη την Επικράτεια. Θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες 12,14,16 και 18 ετών.
Ο νομός Λάρισας έχει να επιδείξει από τους καλύτερους αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες. (Λάκη Μιχαέλα Νο1 στα κορίτσια 14, Νικολούλης Χρήστος Νο 1 στα αγόρια 16) και πολλούς άλλους που πλασσάρονται στην πρώτη 8άδα της πανελλήνιας κατάταξης (Γραμματικούλης Απόστολος, Αγγελάκη Νικολέτα, Μπαλάφας Παύλος, Μπεχλιβανίδης Γιάννης, Κίτση Μάνια κ.α) οι οποίοι θα διεκδικήσουν και πάλι με αξιώσεις τις πρώτες θέσεις στους αγώνες.
Οι όμιλοι που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, με την άρτια οργάνωσή τους και σε συνδυασμό με την υποστήριξη της δημοτικής αρχής της πόλης της Λάρισας και του Δήμου Κιλελέρ ,εγγυώνται την επιτυχία του πρωταθλήματος. Χορηγός επικοινωνίας για μία ακόμη φορά η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass