Χωρίς Μαρκολίνο και με πολλές αλλαγές

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, 16:30)

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 16:49

Με την προσδοκία να είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, η πρεμιέρα της οποίας παραμένει ακόμα άγνωστη, ο Απόλλωνας Λάρισας θα φιλοξενήσει αύριο Παρασκευή στο γήπεδο Φιλιππούπολης (16:30) τα Τρίκαλα.

Πρόκειται, αφενός για ένα δυνατό τεστ καθώς η Λαρισινή ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα Τρίκαλα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και αφετέρου για ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες για τον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι, οποίος αναμένεται να αλλάξει κάποια πράγματα ως προς το αγωνιστικό.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος τεχνικός μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο στον Βόλο, αναμένεται να διαφοροποιήσει το 4-4-2 προκειμένου να δει εάν ταιριάζει ένα διαφορετικό αγωνιστικό στιλ στην ομάδα. Παράλληλα αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και σε πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα.

Από την αυριανή φιλική αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Μαρκολίνο για προληπτικούς κυρίως λόγους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προπονήθηκε χθες κανονικά (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) ωστόσο ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του κόντρα στα Τρίκαλα.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Για σήμερα Πέμπτη ορίστηκε το προγραμματισμένο για χθες ραντεβού των παραγόντων της Football League με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη χρηματοδότηση και την έναρξη του πρωταθλήματος. Χθες πάντως η συζήτηση που έγινε μεταξύ των ανθρώπων της Λίγκας και των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης ήταν σε καλύτερο κλίμα, ωστόσο για να υπάρξει οριστική συμφωνία θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και η αναλυτική συζήτηση για όλα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στην αυριανή συνάντηση.

Η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να διαθέσει 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που βρίσκει αντίθετη τη Football League, η οποία διεκδικεί καλύτερους όρους στη συμφωνία με την κρατική τηλεόραση και θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα, τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο υφυπουργός δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι πρόταση για χορηγία, το ύψος της οποίας παραμένει άγνωστο.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ-19

Εν τω μεταξύ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Ραχούλας, η ομάδα Νέων Κ-19 του Απόλλωνα επικράτησε της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ με 2-0. Ήταν ένα παιχνίδι που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην επανάληψη με τα δύο γκολ του Τσαπατόρη από εκτελέσεις φάουλ στο 73’ και στο 85’. Νωρίτερα στο 70’ η ομάδα της ΕΠΣΛ είχε κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Πετσούλας αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των «κυανολεύκων».

Η μεν ομάδα Νέων Κ-19 του Απόλλωνα θα δώσει νέο φιλικό αύριο Παρασκευή στο Αργυροπούλι με αντίπαλο την τοπική Δόξα, η δε Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ (οι επίσημες υποχρεώσεις της οποίας θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου) θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη στη Ν. Πολιτεία την Αστραπή.

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ-19 (Γ. Καμάκας): Μέκρας, Χατζής, Κοντογιώργος, Τόσκα, Ντελής, Μπρότσης, Χότσα, Ευθυμιάδης, Θεοχάρης, Τσαπατόρης, Καραγιάννης (Σκέρντι, Γιούγκα, Σκύφτας, Βόγλης, Ριζόπουλος).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ (Δ. Τσέτσιλας): Πατέτσιος, Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας, Μπάγκας Κ., Αθανασιάς, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπέκας, Καρέλας, Μπενεχούτσος, Πράπας (Κατσίκας, Ριζόπουλος, Καραγιάννης, Μπάγκας Δ., Παπακωνσταντίνου, Μανωλόπουλος, Τσούπρος, Πετσούλας, Παπαδάκος, Κρικώνης, Τσιγκάνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass