Παραιτήθηκε και ο Νίκος Σοφής από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 16:06

Μετά τους Ανδρέα Λιόντο, Ηλία Παλαιοχωρλίδη, παραιτήθηκε και ο Νίκος Σοφής από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στην επιστολή παραίτησης, αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΑΕΛ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23.09.2018
Υπόψη μεγαλομετόχου κ. Κούγια και μελών διοικητικού συμβουλίου
Απάντηση στο εξώδικο LaFarm και εκπροσώπων κλπ
Κύριε Κούγια,
Κύριε Πρόεδρε,
κ. Σύμβουλοι,
Εκπρόσωποι της εταιρείας LaFarm
κ.κ. αφοί Πλεξίδα
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας ΑΕΛ και παραιτούμαι τόσο από την τιμητική θέση του αντιπροεδρου όσο και από τη θέση του απλού μέλους. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω την ΑΕΛ έκανα ό,τι μπορούσα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τόσο τις οικονομικές όσο και τις πνευματικές καθώς και με τις γνώσεις μου στο επίπεδο της αθλητικής διαχείρισης. Γεγονός για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, που μου έδωσε τη δυνατότητα να υπηρετήσω και να ξεκινήσω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική, μοναδική και μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που από την πρώτη μέρα με κάνανε να νιώθω ευπρόσδεκτος και σαν στο σπίτι μου.
Το γεγονός πως η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αθήνα δε μου έδινε την ευκαιρία να παρακολουθώ πιθανές ανακοινώσεις της ΠΑΕ που σχεδόν πάντα ήταν εν άγνοια μου όποτε και δε γνωρίζω ούτε ποιος ούτε γιατί θα μπορούσε να νιώσει προσβεβλημένος από αυτές. Δηλώνω όμως υπευθύνως πως ποτέ δε θα έθιγα κανέναν άνθρωπο, καμία υπόληψη και καμιά επιχείρηση κανενός. Όσον αφορά στις δηλώσεις που φαίνεται πως έκανε η ΠΑΕ εναντίον της εταιρείας LaFarm και των κ.κ. αδερφών Πλεξίδα με βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετο. Παρακαλώ η επιθυμία μου να παραιτηθώ, να γίνει δεκτή άμεσα.
Με τιμή,
Νικόλαος Σοφής»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass