Ο Λεοζίνιο και τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 22:14

Τη φανέλα της ΑΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο, ο οποίος ματαίωσε την προσφυγή του που είχε καταθέσει και παραμένει στους «βυσσινί».


Ως γνωστόν ο Λεοζίνιο, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 με την ΑΕΛ, είχε όμως καταθέσει προσφυγή, για να διεκδικήσει τα χρήματά του και να μείνει ελεύθερος, όπως και η ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του, αλλά τελικά υπήρξε συμφωνία, οι δύο πλευρές απέσυραν τις προσφυγές τους και ο Λεοζίνιο θα παραμείνει στην ΑΕΛ για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.
Σημειώνεται πως αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και σημείωσε 2 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, σε πρωτάθλημα Superleague και Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Λεοζίνιο.
Ο Λεοζίνιο ματαίωσε την προσφυγή του και ήδη αναχώρησε από τη Βραζιλία για να βρίσκεται τις επόμενες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στη διάθεση του κ. Αντωνίου και των συνεργατών του».

 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΪΤΕΡΗΣ
Μια ακόμη μεταγραφή έκανε η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 21χρονου Λαρισαίου τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη, ο οποίος πέρυσι ήταν ο βασικός πορτιέρο του Απόλλωνα Λάρισας, στο πρωτάθλημα της Football League και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.
Ουσιαστικά επιστρέφει στην ΑΕΛ όπου αγωνίστηκε ως γκολκίπερ τη σεζόν 2016-17 στην Κ20.
Ο νεαρός πορτιέρο (γεννηθείς το 1997) προέρχεται από τον Προμηθέα Λάρισας, έχει αγωνιστεί διαδοχικά στα «μικρά» τμήματα της ΑΕΛ, στον Προμηθέα, στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, στον Πλατύκαμπο και στον Δωτιέα Αγιάς (στη Γ’ Εθνική κατηγορία), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και μέλος όλων των μικτών ομάδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον Παναγιώτη Παϊτέρη.
Ο Λαρισαίος Παναγιώτης Παϊτέρης είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας 24 αγώνες στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας».
*Χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίσθηκε με απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ για μεθαύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη Θεσσαλονίκης (21:00).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass