«Όχι» από Σούπερ Λίγκα στην πρόταση ΟΠΑΠ, στις 22/8 ξεκινά το πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2015 11:24

 

Αρνητική ήταν η απάντηση της Σούπερ Λίγκας στην πρόταση των 16,5 εκ. ευρώ που είχε καταθέσει ο ΟΠΑΠ στη διοργανώτρια, για τη χορηγία του πρωταθλήματος και τη διαφήμιση της εταιρείας στις φανέλες των συλλόγων. Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο απέρριψε την πρόταση, καθώς την έκρινε μη ικανοποιητική και αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής που θα διαπραγματευθεί και θα διεκδικήσει ποσό σαφώς μεγαλύτερο από το προτεινόμενο, το οποίο πληροφορίες προσδιορίζουν στα 20 εκ. ευρώ.

Σε άλλες αποφάσεις της, η Σούπερ Λίγκα θα αναλάβει να καλύψει το κόστος για το κέντρο ηλεκτρονικού εισιτηρίου με ταυτόχρονο αίτημα προς τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή να αναλάβει η ίδια τη διαχείρισή του, ενώ όρισε την έναρξη του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 το σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 ή 13 Ιουλίου, ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, η κανονική διάρκεια στις 17 Απριλίου, ενώ τα πλέι οφ θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 22 Μαΐου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass