Στην Ιτέα ο γκολκίπερ Κ. Χάμος

ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 16:03

Μετά τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Λαρισαίος γκολκίπερ Κωνσταντίνος Χάμος θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες την καινούργια σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα αυτή είναι ο Αστέρας Ιτέας, που παρακολουθούσε τον 21χρονο τερματοφύλακα από πέρυσι, που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, δείχνοντας το ταλέντο του.
Αν και άλλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ο Χάμος επέλεξε να συνεχίσει στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ιτέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος, Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον 21 ετών τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Χάμο. Πρόκειται για ένα από τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Λάρισας, στη θέση του τερματοφύλακα κάτι που φάνηκε και από την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική καθώς με τις επιδόσεις του στον Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε πολλές ομάδες να τον θέλουν στο ρόστερ τους.
Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία Προμηθέα, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Έλαφο Αγιάς, Ανθούπολη, Σμόλικα Φαλάνης και Αχιλλέα Φαρσάλων. Σύσσωμη η ομάδα της Ιτέας καλωσόρισε στην οικογένεια του Αστέρα τον Λαρισαίο πορτιέρο, ευχόμενη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη προσωπικών και της ομάδας στόχων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass