ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΩΝ ΜΕ 2-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (2-2 κ.α.)

Πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία η ΠΥΛ

* Ένταση και προσωρινή διακοπή σημειώθηκε στο 82’ όταν άναψαν τα αίματα μεταξύ παικτών των δύο ομάδων *Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο τερματοφύλακας Κοβούσογλου που απέκρουσε τρία πέναλτι

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2015 10:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εργαζομένων για τη φετινή σεζόν. Σ’ έναν τελικό από τον οποίο δεν έλειψαν η ένταση αλλά και οι συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ παικτών των δύο φιναλίστ, η ομάδα της ΠΥΛ επικράτησε των Αργυροχρυσοχόων με 2-1 στα πέναλτι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κοβούσογλου που πραγματοποίησε τρεις σωτήριες επεμβάσεις.

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι δεν θα διεξαγόταν σε ομαλό κλίμα και η επιβεβαίωση δυστυχώς ήρθε στο 82’, όταν μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Λάλλα στον Βελετάνη τα αίματα άναψαν και προκλήθηκε ένταση η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί γενική σύρραξη. Το παιχνίδι διεκόπη για εννέα περίπου λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποκατασταθεί η τάξη, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και του δημοτικού συμβούλου, εντεταλμένου σε θέματα Αθλητισμού Γιώργου Κωσταρόπουλου. Μάλιστα όπως ο ίδιος σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα, η εικόνα αυτή όχι απλά δεν αρμόζει σ’ έναν τελικό εργαζομένων αλλά δεν συνάδει με τον στόχο που υπηρετεί η συγκεκριμένη διοργάνωση.

***

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος η ΠΥΛ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο φορές στο σκορ, ωστόσο οι Αργυροχρυσοχόοι είχαν πάντα έτοιμη την απάντηση με τον Βελετάνη που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Το 1-0 για την ΠΥΛ έγινε στο 13’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπατσαρά, ο Μηλιώνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο με το κεφάλι «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Καλογιάννη σημειώνοντας αυτογκόλ.

Στο 17’ και στο 31’ ο Βελετάνης είχε δύο πολύ καλές ενέργειες για να φτάσουμε στο 40’ όταν αυτή τη φορά με κοντινό πλασέ (σε αντεπίθεση και αφού συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Παπαγεωργίου) έγραψε το 1-1.

Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη με τους Αργυροχρυσοχόους να έχουν δύο πολύ καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με τον Παπαγεωργίου (53’ και 56’). Η ΠΥΛ στη συνέχεια ανέκτησε έδαφος, πίεσε τον αντίπαλό της και στο 68’ μετά από ωραία πάσα του Μαυρομάτη στον κενό χώρο, ο Λάλλας με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-1.

Η ισοφάριση για τους Αργυροχρυσοχόους ήρθε στο 77’ με τον Βελετάνη που επιχείρησε ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ πάνω στην κίνηση.

Στο 82’ σημειώθηκε η ολιγόλεπτη διακοπή λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Λάλλας και Βελετάνης.

Το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι (καθώς παράταση δεν προβλέπεται από τη διοργανώτρια αρχή).

Ο τερματοφύλακας της ΠΥΛ, Κοβούσογλου κράτησε όρθια την ομάδα του αποκρούοντας το πρώτο, το τρίτο και το πέμπτο πέναλτι των Αργυροχρυσοχόων οι οποίοι είχαν ένα ακόμα χαμένο πέναλτι (στο δοκάρι). Η ΠΥΛ αστόχησε στο πρώτο (απέκρουσε ο Καλογιάννης) και στο τέταρτο πέναλτι (άουτ) αντίστοιχα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας που προσπάθησε να επιβάλει την τάξη και να διατηρήσει την ηρεμία αρκετές φορές στο παιχνίδι με βοηθούς τους κ. Μακρή και Ντίνου.

ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Καλογιάννης, Γκαντούνας, Παπαδημητρίου, Σουρμελής, Γαλατσίδας, Λαδέρης, Μηλιώνης, Βελετάνης, Τσεκούρας, Μακρυνίκας, Παπαγεωργίου (Ρόσης, Καραμήτρας, Μαγκούτας, Χατζούλης, Μεϊμάρογλου, Γαλάνης).

ΠΥΛ: Κοβούσογλου, Μπατσαράς, Αρβυθάς, Γωγουβίτης, Μαυρομάτης, Κακαγιάννης, Μπέης, Χήρας, Βαζάκας, Σουλιμέτσης, Λάλλας (Τσικριτσής, Αγγελακόπουλος, Καλλιάρας, Μακρής, Δημογιάννης, Γκουτζουρέλας, Μοσχοβίτης, Χαχόπουλος).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τον δημοτικό σύμβουλο, εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συνέβησαν στο 82ο λεπτό του αγώνα.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αυλαία των φετινών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου εργαζομένων που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα πέσει αύριο με τον τελικό της Α1 κατηγορίας που θα διεξαχθεί στις 18.30 στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» με αντιπάλους τις ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και των Αρτοποιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass