Νοοτροπία νικητή θέλει να περάσει ο Σωτήρης Αντωνίου

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2018 22:12

Νοοτροπία νικητή, που είχε και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής, θέλει να περάσει στους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τη μεγάλη διάθεση που δείχνουν έως τώρα στις προπονήσεις.


Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μαζί με τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα δώσει στην ομάδα μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτοπεποίθηση.
Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία θέλει να περάσει το μήνυμα πως αυτή η ομάδα, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, δεν έχει ταβάνι και είναι υποχρεωμένη να βλέπει πάντα ψηλά.
Με τη σκληρή δουλειά, τη σοβαρότητα και την πειθαρχία, μπορεί να πετύχει ακόμη και αυτό που πολλοί θεωρούν ακατόρθωτο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.
Αρκεί να είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και το κυριότερο να πιστέψουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, ανεξάρτητα αν κάποιες ομάδες είναι ισχυρές και με υψηλότερα μπάτζετ.
Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο της, μπορεί να ελπίζει πως στην καινούργια αγωνιστική περίοδο είναι εφικτό τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.
Πολύ θετικό και το γεγονός πως υπάρχουν στο ρόστερ 11 Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές, ενώ και ο μέσος όρος είναι κοντά στα 23,5 χρόνια, αν αναλογισθούμε πως πάνω από τα 28 είναι μόνο οι Μόρας, Ζίζιτς και Γκοΐκοβιτς.

 

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Αγιώτης τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου σε προχθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως θα δουλέψει με ένα ρόστερ 27-28 ποδοσφαιριστών και έκανε λόγο πως θα γίνουν δύο μεταγραφές ακόμη, ενώ θα αποχωρήσουν-σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες- τρεις ή τέσσερις παίκτες που ήδη συμμετέχουν στις προπονήσεις.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, αύριο θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και μεθαύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΗ
Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ΑΕΛ ο 18χρονος μέσος Λευτέρης Μπάμης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Λάρισας και παραχωρήθηκε δωρεάν στους «βυσσινί», για κάτι που συναίνεσε και η πρώην ομάδα του ο Προμηθέας, που διατηρούσε δικαιώματα επί του παίκτη.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Εκπληρώνεται ένα μεγάλο όνειρό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να προσφέρω στην ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα και τον προπονητή Βαγγέλη Στεφανή για ό,τι έκαναν για μένα στα πρώτα μου βήματα. Επίσης, τον επί 2,5 χρόνια προπονητή μου Γιάννη Τσακμακίδη και το σωματείο του Ηρακλή Λάρισας, στο οποίο ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, για όλα όσα μου πρόσφεραν και για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας τους.
Ιδιαίτερα, όμως, εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ γιατί επί 2,5 χρόνια πίστεψε σε μένα, με στήριξε σαν «δεύτερος» πατέρας και η μεταγραφή μου έρχεται να τον επιβεβαιώσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα».
Στη φωτογραφία με τον κ. Ιωακείμ (αριστερά) και τον κ. Στεφανή (δεξιά), οι οποίοι του εύχονται καλή σταδιοδρομία στην ΑΕΛ και να ακολουθήσουν τον δρόμο του κι άλλοι ταλαντούχοι παίκτες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass