Νέο διοικητικό σχήμα στον Αετό Μακρυχωρίου

ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ κ. Κ. ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2018 19:16

Μέσα από πολυήμερες διαβουλεύσεις και τις περί του αντιθέτου φημολογίες για τη μη δυνατότητα σύγκλησης απόψεων και μη διάθεσης συμμετοχής ενεργά στα διοικητικά του συλλόγου, προέκυψε το νέο Δ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου.

Το νέο ανανεωμένο και ευρύτερα αντιπροσωπευτικό διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τον Κώστα Τουρλακόπουλο (πρόεδρος) απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Τσιτούρα (παλιός πρόεδρος, ο οποίος συμμετέχει ενεργά και πάλι), Ζώη Χουτεσιώτη, Δήμητρα Τάσιου, Βάγια Μουρτζίλα, Αχιλλέα Σαΐτη, Ιωάννη Πλούτσια και Γεώργιο Μπιτσαρά (απελθών πρόεδρος). Τις επόμενες μέρες και μετά την κατανομή καθηκόντων θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την οργάνωση και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπου αναμένεται μετά την επώδυνη παρένθεση της περσινής χρονιάς, με την επάνοδό της και τη διάθεση και δυναμική της νέας διοίκησης, καθώς επίσης και την ισχυρή υποστήριξη των φιλάθλων της, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να διαμορφωθεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει τους φίλους της και να καθιερωθεί και πάλι στις κορυφαίες ομάδες του νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass