ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ

Δ. Μπόγδανος: Η μεγάλη επιστροφή

* «Άφησα τις προτάσεις που είχα μόλις άκουσα για τον ΓΣΛ» δήλωσε ο έμπειρος παίκτης

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 9:37

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στην οικογένεια του ΓΣΛ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπόγδανο που μετά από εννέα χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας καθώς ανταποκρίθηκε και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση και θέληση στην πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι του Γυμναστικού. Πρόκειται για μία μεταγραφική κίνηση που έχει παράλληλα και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς ο Δημήτρης Μπόγδανος είναι ένας από τους παίκτες που γαλουχήθηκαν στον Γυμναστικό στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του για έξι χρόνια συνολικά. Η τελευταία φορά ήταν την περίοδο 2005-06, την τελευταία δηλαδή χρονιά του Γυμναστικού. Την επόμενη σεζόν μετά τη συγχώνευση ο Δημήτρης Μπόγδανος είχε αγωνιστεί και στην ΑΕΛ-ΓΣΛ.

Ο ύψους 2.00 μ. Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» είχε πρωτοέρθει στον Γυμναστικό το 1996, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και επέστρεψε ξανά το 2005. Έχει μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας και στο βιογραφικό του καταγράφεται η παρουσία του σε Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Ολύμπια Λάρισας, Μεταμόρφωση Βόλου, Α.Σ. Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλείου στο Νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, πραγματοποιώντας πολύ καλό πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 19 πόντους κατά μ.ο. σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα, ενώ ξεχωρίζει για την μαχητικότητά του και το πάθος του για τη νίκη.

«ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΟΠΩΣ Ο ΓΣΛ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ»

Δεν χρειάστηκαν πολλά τηλέφωνα για να κλείσει η συμφωνία. Και ο λόγος προφανής, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπόγδανος: «Είναι ένα κάλεσμα για αναβίωση του ΓΣΛ, μια ομάδα στην οποία γαλουχήθηκα. Επομένως δεν ασχολήθηκα με τους όρους της συμφωνίας. Όταν σε καλεί μία ομάδα όπως ο ιστορικός ΓΣΛ ανταποκρίνεσαι».

Για να συνεχίσει λέγοντας πως «με πολλούς από τους ανθρώπους του συλλόγου έχω συνεργαστεί και κατά το παρελθόν και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Από παλιά γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Έχουμε αλληλοεκτίμηση. Μου εξήγησαν την κίνηση που γίνεται και την οποία κρίνω πολύ καλή. Είναι κάτι που έλειπε χρόνια από τη Λάρισα, αν και η ΑΕΛ στο μπάσκετ έχει κάνει σοβαρή προσπάθεια για να εδραιωθεί στο χώρο. Ωστόσο το μπάσκετ της Λάρισας ήταν ο ΓΣΛ. Έχω περάσει τόσα χρόνια σ’ αυτήν την ομάδα. Είναι μεγάλη αγάπη ο ΓΣΛ. Δηλαδή πέρα από τις προτάσεις που είχα μόλις άκουσα για τον ΓΣΛ κατευθείαν όλες οι άλλες απορρίφθηκαν.

Πιστεύω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια με σοβαρούς ανθρώπους και πιστεύω ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα ώστε ο ΓΣΛ να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η Λάρισα ήταν πάντα μπασκετούπολη και τόσα χρόνια που έλλειπαν οι ομάδες από τις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες ήταν πλήγμα. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ανέβει γενικότερα το λαρισινό μπάσκετ και οι υπόλοιπες ομάδες όπως η ΑΕΛ» κατέληξε ο Δημήτρης Μπόγδανος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass