Παίρνει Μπελιάνκου ο Ερμής Αγιάς

Ο ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ TSMOKI-MINSK. ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΕΝΑΣ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 22:28

Στην ξένη αγορά έριξαν δίχτυα οι άνθρωποι του Ερμή Αγιάς προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Έτσι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανολεύκων» έρχεται από τη Λευκορωσία και πρόκειται για τον διεθνή, Γιουένι Μπελιάνκου. Ο 23χρονος small forward αγωνιζόταν στην Tsmoki-Minsk (VTB United League), έχει ύψος 1.98μ. και πέρσι είχε γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ.
Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλά χαρακτηριστικά (άμυνα, σκοράρισμα, off ball παιχνίδι, ριμπάουντ) που θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον τεχνικό Στέφανο Πέρκο. Η ουσία είναι ότι με την παρουσία του Γιουένι Μπελιάνκου συμπληρώνεται η front line της ομάδας και πλέον, εάν κριθεί απαραίτητο, ίσως αποκτηθεί ένας ακόμα forward. Από δω και πέρα το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου επικεντρώνεται κυρίως στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ.
Ο Γιουένι Μπελιάνκου αποτελεί το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Αγιάς ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στην κατηγορία, τη σεζόν που μας πέρασε, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής αποφεύγοντας τη διαδικασία των πλέι άουτ και φέτος δηλώνει έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω, που μεταφράζεται με την είσοδό της στα πλέι οφ. Ήδη παίκτες του Ερμή Αγιάς είναι οι Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Τσούλκας, Μπελιάνκου (νεοαποκτηθέντες) καθώς και οι Κόμματος, Λόλας, Τσιαμπαλής, Βρέττας, Τριανταφύλλου και Νταλός που ανανέωσαν τη συνεργασία τους από τον περσινό κορμό. Σήμερα αναμένεται να γίνει πρόταση γι’ ανανέωση της συνεργασίας στον Τσούμα και στη συνέχεια στον Σταυροθόδωρο. Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στο γηπεδικό, απομένουν τα τυπικά για να κλείσει το θέμα με το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, το οποίο ο Ερμής Αγιάς, λόγω των εργασιών στο Κλειστό της Αγιάς, θα χρησιμοποιήσει φέτος ως έδρα. Από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΛ έχει ανάψει το πράσινο φως και απομένει μόνο να ολοκληρωθεί η σχετική αλληλογραφία με την Ομοσπονδία.
«Κάνουμε μία προσπάθεια με στόχο να νιώσουν περήφανοι οι φίλαθλοι της Αγιάς αλλά και της Λάρισας γενικότερα. Η ομάδα θα έχει καλύτερο ρόστερ από πέρσι και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων, γιατί γίνεται μία υγιής προσπάθεια», σχολίασε ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θ. Ριζούλης αναφερόμενος στις φετινές κινήσεις που γίνονται στην ομάδα και πρόσθεσε:
«Πιστεύω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας. Ο Ερμής ήταν πάντα ανταγωνιστικός και το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο θα παρουσιάσει και φέτος με τη διαφορά ότι στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, δηλαδή να μπούμε στα πλέι οφ.
Πήραμε όσο μπορούσαμε περισσότερα παιδιά από τη Λάρισα, γιατί πιστεύουμε στους Λαρισαίους παίκτες κι ελπίζουμε να δικαιωθούμε γι’ αυτή μας την επιλογή».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass