Αναμένουν στην ΑΕΛ τον Γκανέζο Ρομπέρ Γκάνσα

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 22:01

Αντίστροφη μέτρηση άρχισε από χθες στην ΑΕΛ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα μεταγραφικά θέματα, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι.

Αύριο ή την Παρασκευή αναμένεται να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο 23χρονος Γκανέζος Ρομπέρ Γκάνσα, για τον οποίο είχε γράψει πριν από δύο εβδομάδες περίπου η «Ε», πως η ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας τριετούς διάρκειας μαζί του.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Al-Shabab SC στο Ομάν (τερμάτισε στη δεύτερη θέση) όπου σε 14 αγώνες πέτυχε 10 τέρματα, ενώ βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει το Mazda Professional Cup τον Ιανουάριο του 2018 πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης(2-1). Έχει αγωνισθεί ακόμα στις: Eleven Wise (32 συμμετοχές 18 γκολ), Wassaman United (9 συμμετοχές, 4 γκολ), Ebusua Dwarfs (3 συμμετοχές), North Bangkok University (17 συμμετοχές 9 γκολ), Al-Salam Sports Club (15 συμμετοχές, 8 γκολ). Ο Γκάνσα γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1994 και έχει ύψος 1.84 μέτρα.

Εκτός από τον Γκάνσα, η ΑΕΛ θα επιδιώξει να ενισχυθεί το δυναμικό της με δύο ακόμη παίκτες από το εξωτερικό, οι οποίοι και θα ενσωματωθούν στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Κατά τα άλλα, διακοπές τέλος από σήμερα ουσιαστικά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς σήμερα, αύριο και την Παρασκευή θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις με το τεχνικό τιμ να χωρίζει τους παίκτες σε τρία γκρουπ.

Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τον Αγιώτη προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τους συνεργάτες του, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των «βυσσινί», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Σήμερα εν τω μεταξύ θα υπογράψει ο Μασούρας στον Ολυμπιακό και ολοκληρώνεται τυπικά πλέον η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass