Το Βέλγιο διέσυρε την Τυνησία (5-2)

ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2018 15:32

Αποδίδοντας εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, το Βέλγιο συνέτριψε 5-2 την Τυνησία στο στάδιο «Σπαρτάκ», στη Μόσχα, για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο.

Δύο γκολ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σημείωσε ο Εντέν Αζάρ (6' πεν., 51'), άλλα τόσα ο Λουκάκου (16', 45'+3), που έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση των σκόρερ, κι ένα ο Μπατσουαγί στο 90', ενώ για τους Αφρικανούς μείωσαν στο 18' ο Μπρον και στο 90'+3 ο Καζρί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ουσιαστικά προκρίθηκαν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι Τυνήσιοι ελπίζουν σε ένα «θαύμα» με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Στο 80' ο Μπατσουαγί «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, από τα τρία μέτρα

Διαιτητής: Ζαΐρ Μαρούφο (ΗΠΑ)

Κίτρινη κάρτα: 14' Σασί

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιατά, Βερτόνγκεν, Μενιέ, Βίτσελ, Ντε Μπράιν, Φερέιρα-Καράσκο, Ε. Αζάρ (68' Μπατσουαγί), Μέρτενς (86' Τίλεμανς), Λουκάκου (59' Φελαϊνί).

ΤΥΝΗΣΙΑ (Ναμπίλ Μααλούλ): Μπεν Μουσταφά, Σ. Μπεν Γιουσέφ (λ.τ. 41' Μπεναλουάν), Μεριά, Μπρον (λ.τ. 24' Ναγκέζ), Μααλούλ, Μπαντρί, Σασί (59' Σλίτι), Σκιρί, Χαουΐ, Φ. Μπεν Γιουσέφ, Καζρί.

*Ο Βέλγος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουκάκου με το δεύτερο γκολ που πέτυχε, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Μαραντόνα, το 1986, που σημειώνει από δύο τέρματα σε δύο συνεχείς αγώνες.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

4 ΓΚΟΛ: Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία), Λουκάκου (Βέλγιο)

3 ΓΚΟΛ: Ντιέγκο Κόστα (Ισπανία), Τσερίσεφ (Ρωσία)

2 ΓΚΟΛ: Αζάρ(Βέλγιο), Κέιν (Αγγλία), Γέντινακ (Αυστραλία), Κουτίνιο (Βραζιλία), Μόντριτς (Κροατία), Μούσα (Νιγηρία), Τζιούμπα (Ρωσία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass