Ο Ν. Πλιάτσικας ξανά πρόεδρος στην ομάδα «Τύρναβος 2005»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 22:07

Πρόεδρος της ομάδας «Τύρναβος 2005» επανεξελέγη ομόφωνα ο κ. Νίκος Πλιάτσικας. Η νέα διοίκηση που εκλέχτηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης προχώρησε σε κατανομή αξιωμάτων ως εξής: Πρόεδρος Νίκος Πλιάτσικας, αντιπρόεδρος Στέλιος Πέρπερας, ταμίας Γιώργος Γράβαλος, Β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Λέτσιος, γ. αρχηγός Περικλής Ντόκος και μέλη Κωνσταντίνος Χ. Φασέγκας, Κωνσταντίνος Δ. Φασέγκας και Κωνσταντίνος Ψύρρας.

Μιλώντας προχθές στην «Ε» ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Πλιάτσικας τόνισε με δήλωσή του στην «Ε»: «Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Δηλώνω ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για την ομάδα ώστε στη νέα περίοδο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στο νομό. Επίσης ως νέα διοίκηση ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του ηθικά και υλικά».

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος συνοδευόμενος από τον ταμία του συλλόγου κ. Γιώργο Γράβαλο είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση. Ο κ. Σαρχώσης συγχάρηκε τον πρόεδρο και τη νέα διοίκηση για την εκλογή της και ευχήθηκε στην ομάδα του Τυρνάβου στη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία. Ο δήμαρχος Τυρνάβου επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος Τυρνάβου αλλά και προσωπικά ο ίδιος θα συνεχίζουν να στηρίζουν υλικά και ηθικά την «Τύρναβος 2005» όπως και όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε¨)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass