Ανατροπή -μισή πρόκριση

Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ 2-1

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 19:30

Η Ελβετία έκανε την ανατροπή στο Καλίνινγκραντ απέναντι στη Σερβία και πλέον είναι φαβορί για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στους Σέρβους, οι οποίοι αν και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μίτροβιτς, έδειξαν... λίγοι μπροστά στους μαχητικούς Ελβετούς. Τα γκολ που ισοδυναμούν με... μισή πρόκριση για τους Ελβετούς, σημείωσαν οι Τσάκα (52’) και Σακίρι (90’). Η Ελβετία με τη νίκη αυτή έφτασε τους 4 βαθμούς όσους και η Βραζιλία, ενώ η Σερβία έμεινε στους 3. Βραζιλία και Σερβία θ’ αγωνιστούν την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου, την ίδια στιγμή που οι Ελβετοί θα αντιμετωπίσουν την... αδιάφορη Κόστα Ρίκα.
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Κίτρινες κάρτες: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (34’), Μιλιβόγεβιτς (39’), Μάτιτς (45’+2), Μίτροβιτς (87’) - Σακίρι (90’)
ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Τόσιτς, Μιλιβόγιεβιτς (81’ Ράντονιτς), Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς, Τάντιτς, Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Κόστιτς (64’ Λιάγιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάτιτς.
ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Ακάνζι, Σεφέροβιτς (46’ Γκαβράνοβιτς), Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Ζούμπερ (93’ Ντρμιτς), Σάρ, Τζεμαϊλί (73’ Εμπολό), Σακίρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass