Παρέμεινε ο Θανάσης Τζήλος στους διαιτητές Super League

ΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 22:24

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, επέλεξε 23 διαιτητές για τον καταρτισμό των πινάκων της Super League, παραδίδοντας τον σχετικό φάκελο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα τον εγκρίνει και ανάμεσά τους είναι ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος.


Πιο ηχηρά ονόματα που τέθηκαν εκτός πινάκων είναι αυτά των διεθνών ρέφερι Καλογερόπουλου, Αρετόπουλου και Μάνταλου. Επίσης, εκτός πινάκων έμειναν και οι Στυλιαράς, Μπλάνας, ενώ από τους πίνακες της Super League υποβιβάζονται σε αυτούς της Football League οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης, Νεοφυτιάδης, ενώ έχει συμπεριλάβει κανονικά τον Γιώργο Κομίνη, ο οποίος διαιτήτευσε το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Συνολικά, ο νέος πίνακας διαιτητών της Super League θα έχει 23 διαιτητές.
Αναλυτικά:
Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.
Στον πίνακα των βοηθών παρέμεινε ο Δημήτρης Γκάγκας ενώ στον πίνακα των παρατηρητών ο Γιώργος Λιόλιος.

 

ΣΕ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ανακοινώθηκαν και οι πίνακες διαιτητών και βοηθών της Football League και Γ’ εθνικής κατηγορίας αλλά και παρατηρητών με συμμετοχή αρκετών Λαρισαίων.
Στον πίνακα των διαιτητών Football League θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (προήχθη) ενώ των βοηθών οι Νάνος Βασίλης και Νίκζας Αχιλλέας παρέμειναν και έμεινε εκτός ο Απόστολος Καρακώστας.
Στον πίνακα παρατηρητών της ίδιας κατηγορίας θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης(παρέμεινε).
Στον πίνακα διαιτητών Γ’ εθνικής θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης και ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος που αξιολογήθηκε εκ νέου (τέθηκε εκτός πινάκων ο Βάιος Τσιτσανούδης) ενώ των βοηθών οι: Δεδικούσης Γεώργος, Καραγιάννης Χρήστος, Κουτούμπας Δημήτρης, Νάκας Χρήστος, Παραφέστας Δημήτρης, Πατέτσος Γιώργος, Στάικος Κωνσταντίνος(όλοι αυτοί παρέμειναν ενώ τέθηκε εκτός πινάκων ο Απόστολος Τσαπράζης).
 Στον πίνακα παρατηρητών ίδιας κατηγορίας είναι: Ζήλος Αντώνης, Κεραμίδας Νικόλαος, Κουρδής Κώστας, Τζιόλας Δημήτρης, Τσακνάκης Πέτρος(έμειναν εκτός λόγω ορίων ηλικίας ο Γιάννης Κωστής και λόγω εθελοντικής αποχώρησης ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος).
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass