«Ο Μασούρας στον Ολυμπιακό κατά 99%»

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 22:16

«Ο Μασούρας θα αγωνίζεται κατά 99% τον Ολυμπιακό τη νέα περίοδο και πιθανόν η μεταγραφή του και να κλείσει τη Δευτέρα το βράδυ».

Αυτό έλεγε χθες στην «Ε» στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα αυξήσει την προσφορά του με δεδομένο ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί κανένα αντάλλαγμα σε έμψυχο δυναμικό.
Αν δοθεί ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ η μεταγραφή ολοκληρώνεται οριστικά ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ διατηρεί και το 10% του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση μεταπώλησής του από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα.
Στην ΠΑΕ πάντως επίσημα δεν αναφέρουν κάτι, αν δεν τελειώσει οριστικά η μεταγραφή ενώ δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε απόκτηση άλλου παίκτη στη δεξιά πλευρά, με δεδομένο ότι υπάρχουν ο Νίκος Καρανίκας και ο Πασχάλης Κάσσος.
Από κει και πέρα στασιμότητα υπάρχει στην απόκτηση επιθετικού παίκτη για τον οποίο θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα ενώ για τον λόγο αυτό δεν θα προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση άλλου στόπερ.
Από κει και πέρα, ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, ερωτηματικό αποτελεί ο Λεοζίνιο, για τον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ επιμένει στη λύση της συνεργασίας αλλά αυτό μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ενώ αν συμβεί ίσως αποκτηθεί και επιθετικός παίκτης.
Πάντως χθες το βράδυ αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για διαζύγιο μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Γουάλας…

 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ
Μέχρι την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί και ο κύκλος των νεαρών παικτών του νομού Λάρισας που θα γίνουν επαγγελματίες τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η μια θέση «κλείδωσε» και αυτή είναι του Αλέξανδρου Χαλάτση μεσοεπιθετικού 18χρονου παίκτη του Δωτιέα Αγιάς.
Θεωρείται ένας παίκτης ταλέντο που μπορεί να εξελιχθεί μέσα από την ανδρική ομάδα, ενώ στα πλάνα βρίσκεται και ο Φίλιππος Τσαρούχας της Δήμητρας Γιάννουλης(16χρονος που αγωνιζόταν επιτελικός χαφ αλλά και περιφερειακός).

 

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ...
Σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον Αγκάνοβιτς να συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Αλτάι της Σμύρνης, που ανέβηκε φέτος στη δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας, ο Κροάτης παίκτης σε δήλωσή του υποστήριξε τα εξής: «Θέλω να γίνω αρχηγός στην ΠΑΕ ΑΕΛ και η σκέψη μου είναι μόνο σ’ αυτή την ομάδα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass