Νίκη θέλει η Βραζιλία, τελευταία ευκαιρία για Κόστα Ρίκα

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 16:58

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει στο απόλυτο τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, η Βραζιλία αντιμετωπίζει σήμερα (15:00) την Κόστα Ρίκα, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.


Μετά την -για πολλούς απρόσμενη- ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Ελβετία, η «σελεσάο» βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και απέναντι στην Κόστα Ρίκα, θέλει τους τρεις βαθμούς. Οσον αφορά στην παρέα του Κέλιορ Νάβας, η ήττα από τη Σερβία με 1-0, σημαίνει πως εάν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα αποκλεισθεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Ντανίλο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ζεσούς, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν.
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονσάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Κάλβο, Γκαμπόα, Ρουίς, Γκουσμάν, Ουρένια, Μπολάνιος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σερβία    1-0    3
2. Βραζιλία    1-1    1
3. Ελβετία    1-1    1
4. Κόστα Ρίκα     0-1     0

 


Ετοιμη για το θαύμα η Ισλανδία,
«τελευταίο χαρτί» για τη Νιγηρία
Η Ισλανδία, με τους μόλις 345.000 κατοίκους, μετά το EURO 2016, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αποσπώντας στην πρεμιέρα ισοπαλία 1-1 από την Αργεντινή. Σήμερα (18:00) στο Βόλγκογκραντ, οι «Βίκινγκς» έχουν την ευκαιρία να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Για να το καταφέρουν θα πρέπει να νικήσουν τη Νιγηρία, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-0 από την Κροατία και αν χάσει εκ νέου θα αποκλεισθεί από τη συνέχεια.
ΝΙΓΗΡΙΑ (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Ιντόβου, Μπαλογκούν, Εκονγκ, Σέχου, Ντιντί, Ετέμπο, Ιβόμπι, Μόουζες, Μίκελ, Ιγκάλο.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Αμασον, Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Γκούναρσον, Χάλφρεντσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Μπιάρνανσον, Φινμπόγκασον.

 

Θα «βολευτούν» με
το «Χ» Σερβία και Ελβετία;
Καθοριστική για την πορεία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι η σημερινή αναμέτρηση Σερβία-Ελβετία (21:00) στο Καλίνινγκραντ, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Οι Σέρβοι επικράτησαν στην πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) της Ελβετίας με τη Βραζιλία, έχουν το προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, το δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν με τη «σελεσάο», τους «υποχρεώνει» να μην κάνουν... σκέψεις για ισοπαλία, ασχέτως εάν τους εξυπηρετεί και ο ένας βαθμός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Ελβετούς, που εάν πάρουν έναν βαθμό θα έχουν δύο και στην 3η αγωνιστική αντιμετωπίζοντας την Κόστα Ρίκα, με νίκη θα μπορούν να προκριθούν, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάτιτς, Λιάιτς.
ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Ακάνζι, Σάρ, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμαϊλί, Σακίρι, Σεφέροβιτς.

 

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
4ος όμιλος
18:00 Νιγηρία – Ισλανδία
5ος όμιλος
15:00 Βραζιλία – Κόστα Ρίκα
21:00 Σερβία – Ελβετία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass