Με λάμψη Μαραντόνα οι αγώνες Ατρόμητος-Ντιναμό Μπρεστ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ Ή ΡΟΥΝΑΒΙΚ Ο ΑΝΤIΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 18:23

Στο άκουσμα της κλήρωσης με την Ντιναμό Μπρεστ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου στο Europa League, ενδεχομένως αρκετοί φίλοι της αθηναϊκής ομάδας χαμογέλασαν με ικανοποίηση, αφού η Κυπελλούχος Λευκορωσίας κάθε άλλο παρά... μεγαθήριο μπορεί να θεωρηθεί.


Υπάρχει μία παράμετρος, ωστόσο, που κάνει την κλήρωση ιδιαίτερη για την ομάδα των δυτικών προαστίων, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε μέχρι σήμερα ο πλανήτης είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο πρόεδρος του συλλόγου, σε μια κίνηση της Ντιναμό Μπρεστ που εξέπληξε αλλά σε κάθε περίπτωση προσθέτει αίγλη στην ομάδα. Ο «Ντιεγκίτο» έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο σύλλογος τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος αλλά κέρδισε την ευρωπαϊκή έξοδο χάρις στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όταν δημιουργώντας την έκπληξη νίκησε στον τελικό το «βαρύ χαρτί» του λευκορωσικού ποδοσφαίρου, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, 3-2 με ανατροπή. Υπηρεσιακός προπονητής είναι ο αθλητικός διευθυντής Σεργκέι Κόβαλτσουκ, αλλά όταν αναλάβει καθήκοντα ο Μαραντόνα αναμένεται να ανακοινωθεί νέος τεχνικός.
*Την Ντιναμό Μπρεστ λοιπόν θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στη Λευκορωσία, στις 26 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 2 Αυγούστου.
*Τον νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν (Σκωτία)-Ρούναβικ (Νησιά Φαρόε) για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Οι Αρκάδες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, στις 26 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στις 2 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass