Παραγωγικούς γκολτζήδες ψάχνει η ΑΕΛ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2018 22:03

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δέκα περίπου μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει κλείσει κατά μεγάλο μέρος τον μεταγραφικό κύκλο της και το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός επιθετικού φορ και αυτή τη στιγμή ψάχνει όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλες τις ηπείρους, όπως έκανε και με τον Φριούι που αγωνιζόταν στην Αλγερία και τον Γκανσά που έπαιζε στο Ομάν.


Λίστες παικτών έχουν στα χέρια τους ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αλλά προς το παρόν δεν βλέπουν κάποιον παίκτη που να έχει τις προδιαγραφές που έχουν θέσει και η πιο βασική είναι στο πρωτάθλημα που αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο να έχει πετύχει περίπου 15-17 τέρματα.
Μέχρι τώρα αυτό ήταν το βασικό κριτήριο και στις προηγούμενες μεταγραφές αν αναλογιστούμε ότι ο Φριούι σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίσθηκε πέρυσι πέτυχε 17 τέρματα και ο Γκανσά 18.
Μάλιστα από την ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι οι Ναζλίδης, Περόνε, Κριζμάν, Μπάμπιτς που έφυγαν πέτυχαν 11 γκολ και η επιθετική δυστοκία θεωρήθηκε ότι ήταν μια από τις αιτίες που έβαλε στο τέλος σε περιπέτειες την ομάδα της ΑΕΛ, ενώ αν έρθουν παίκτες με καλύτερα επιθετικά εχέγγυα στο σκοράρισμα η ομάδα θεωρούν ότι θα τερματίσει σε ψηλότερη βαθμολογική θέση.
Άλλωστε στόχος είναι τη νέα σεζόν η ομάδα να δεχθεί λιγότερα τέρματα και να πετύχει περισσότερα αφού τα περσινά στατιστικά δεν κρίθηκαν επαρκή.
Στο μεταξύ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε απόκτηση και άλλου σέντερ μπακ ηλικίας 20 χρονών που αγωνιζόταν στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass