Ποδοσφαιρική πανδαισία στη Φαλάνη

ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2018 16:43

Άνοιξε χθες στη Φαλάνη η αυλαία του 4ου Πανελλήνιου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Α.Σ. Φαλανιακός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και την ΕΠΣΛ.

Στο τουρνουά μετέχουν 28 συνολικά ακαδημίες από τον νομό Λάρισας αλλά και γειτονικούς νομούς όπως Τρικάλων, Μαγνησίας, Πιερίας, Κοζάνης, Καρδίτσας και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και η απόκτηση εμπειριών για τους μικρούς ποδοσφαιριστές μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού. Το τουρνουά έχει παράλληλα και εκπαιδευτικό-ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς σε συνεργασία με το σωματείο SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ., δίδεται η ευκαιρία στους υπεύθυνους των ακαδημιών, τους προπονητές και τους γονείς να μάθουν για τους δότες μυελού των οστών.

Τα τμήματα τα οποία συμμετέχουν στο τουρνουά είναι προπαιδικό 2005-2006, τζούνιορ 2007-2008, προτζούνιορ 2009-2010 και μπαμπίνι 2011 και νεότερα.

Οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά είναι οι Φαλανιακός, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρ., ΑΟ Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, ΦΣ Κοζάνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρ., Άγιαξ Λάρισας/Αμπελόκηποι, Διαγόρας Στεφανοβίκειου, Πηνειός/Μπαράζ, Λαρισαϊκός, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάνν., Ηρακλής Παλαμά, Παναγροτικός, Ολύμπικ, Ακαδ. Τυρνάβου, Δόξα Αργυροπυλίου, ΠΟΕ, Δόξα Βλαχογιαννίου, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Αστραπή Ν. Π., Σμόλικας, Νίκη Καμινάδων, Νίκη Μιχαήλ και Ατρόμητοι/Βουτυρίτσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass