Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον Πέρισιτς

*Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στη Λάρισα

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2018 22:10

Πριν στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του Αλγερινού επιθετικού Σαμί Φριούι η ΑΕΛ ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια ακόμα μεταγραφή και αυτή είναι του 23χρονου Σέρβου Μίλος Πέρισιτς που αγωνιζόταν στην Μπόρατς Τσάτσακ της Σερβίας με τη οποία έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα παρότι η ομάδα του υποβιβάστηκε κατηγορία.

Η λαρισινή ομάδα συμφώνησε με τον παίκτη, που αγωνίζεται ως σέντερ μπακ αλλά και ως αριστερό μπακ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έστειλε ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο παίκτης που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ζίζιτς άκουσε πολύ καλά λόγια για τη «βυσσινί» ομάδα και αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να φύγει από τη Σερβία.

Ο Πέρισιτς (είναι ο δεύτερος παίκτης με το ίδιο επώνυμο που έρχεται στην ΑΕΛ αφού προηγήθηκε ο Ιβάν Πέρισιτς επί εποχής Μπατατούδη και είχε πολύ καλή απόδοση) γεννήθηκε στο Κνιν της Κροατίας στις 2 Απριλίου 1995, έχει ύψος 1.88 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Παρτιζάν και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες της Σερβίας. Συγκεκριμένα στις Τελεόπτικ, Σιντέλικ Μπέογκραντ, Ραντνίτσκι, ΟΦΚ Οντζάτσι (στις τρεις τελευταίες δανεικός από την Παρτιζάν με την οποία είχε συμβόλαιο από το 2015-2017) και στην Μπόρατς Τσάτσακ.

Στο πρωτάθλημα που τελείωσε αγωνίσθηκε σε 20 παιχνίδια εκ των οποίων στα δύο έγινε αλλαγή έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.681 λεπτά.

Δέχθηκε έξι κίτρινες κάρτες, ενώ σε παιχνίδι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα την τελευταία του αποβολή τη δέχθηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος όπου η ομάδα του έχασε με 3-2 από την Μπάτσκα Παλάνκα.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι μεταγραφές της ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ καθώς θα αποκτηθούν δύο ακόμα, επιθετικοί αλλά κι ένας επιτελικός μέσος εφόσον φύγει ο Λεοζίνιο. Μάλιστα έχουν εντοπισθεί οι μεταγραφικοί στόχοι και έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass