Εν αναμονή της απάντησης για το κλειστό της Νεάπολης

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΚΛ - MΕ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ, ΒΡΕΤΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΣΙΟΥΛΚΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 22:29

Εν αναμονή της απάντησης από τη διοίκηση του ΕΑΚΛ, σχετικά με τη χρήση του κλειστού της Νεάπολης για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α2 Εθνική, βρίσκεται ο Ερμής Αγιάς.

Η διοίκηση του συλλόγου μετά τις επαφές που είχε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚΛ, κ. Κωσταρόπουλο, υπέβαλε και γραπτό αίτημα με το οποίο ζητά παραχώρηση ωρών από Δευτέρα έως και Παρασκευή για τις προπονήσεις της ομάδας και το Σάββατο για τα επίσημα παιχνίδια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, δεν υπάρχουν εμπόδια στο να γίνει δεκτό το αίτημα του Ερμή Αγιάς και εκείνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το θέμα είναι η επίσημη απάντηση του ΕΑΚΛ στο αίτημα των «κυανόλευκων». Υπενθυμίζεται ότι ο Ερμής θέλει να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Νεάπολης λόγω των εργασιών που θα λάβουν χώρα στο κλειστό της Αγιάς.

 

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Μετά τις πρώτες ανανεώσεις των Νέστορα Κόμματου, Λεωνίδα Τριανταφύλλου και Δημήτρη Λόλα, τη σκυτάλη πήραν οι Στέργιος Τσιαμπαλής και Βασίλης Βρεττάς.
Ο 34χρονος γκαρντ Στέργιος Τσιαμπαλής θα φορέσει για τρίτη σερί σεζόν τη φανέλα του Ερμή Αγιάς. Φέτος είχε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με 27 παιχνίδια, έχοντας κατά μ.ο. 9.7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,5 κλέψιμο. Κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Φοίνικα, ΓΣ Λάρισας, Ιωνικό Νικαίας και Περιστέρι.
Σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Βρεττά ήταν από τους παίκτες που πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της φετινής περιόδου, επί των ημερών του Στέφανου Πέρκου. Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε συνολικά σε 16 παιχνίδια. Πριν από τον Ερμή Αγιάς αγωνιζόταν στο Ανατόλια.
Στόχος του τεχνικού Στέφανου Πέρκου και των συνεργατών του είναι να διατηρηθεί ένα μεγάλο μέρος του βασικού κορμού της φετινής ομάδας και παράλληλα να δοθούν ευκαιρίες και σε νέα παιδιά. Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι Τσούμας, Νταλός και Σταυροθεόδωρος.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο έμψυχο δυναμικό του Ερμή Αγιάς θα ενταχθεί και ο νεαρός πλέι μέικερ Τσιούλκας που προέρχεται από τον Σπάρτακο και την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Επομένως στο ρόστερ των «κυανολεύκων» υπάρχουν εννέα παίκτες και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα με τα πλάνα του Στέφανου Πέρκου οι «κυανόλευκοι» θα αναζητήσουν έναν πλέι μέικερ, έναν σέντερ και δύο φόργουορντ, ο ένας εκ των οποίων θα είναι κοινοτικός.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass