×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/202316

Λ. ΙΩΑΚΕΙΜ:

«Χωρίσαμε με τον Γιάννη μόνο αγωνιστικά»

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 18:16

«Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Γιάννη, μόνο αγωνιστικά, αφού δεν θα είναι μαζί μας ως προπονητής του Ηρακλή τη νέα σεζόν.

Θέλω ειλικρινά να τον ευχαριστήσω γιατί μαζί του ξεκίνησα ως παράγοντας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πριν 2,5 χρόνια και πιστεύω ότι με βοήθησε να δω το ποδόσφαιρο από τη σωστή πλευρά του. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον γνώρισα και που είμαι φίλος του» επισήμανε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ σχετικά με την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιάννη Τσακμακίδη και πρόσθεσε: «Αγωνιστικά η εργατικότητά του και η εντιμότητά του είναι τέτοια που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Παραλάβαμε τον Ηρακλή σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και τον φέραμε εκεί που του αρμόζει. Κάποιοι δεν μας άφησαν να τον πάμε και εκεί που θα έπρεπε. Κάποιες στιγμές δυστυχώς κάποιες αποφάσεις είναι πολύ στενάχωρες, αλλά πάνω απ’ όλους και όλα είναι η ομάδα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνει και να μην ξεχνάει ποτέ ότι ο Ηρακλής Λάρισας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σε ό,τι και αν χρειαστεί».
Από την πλευρά του ο τεχνικός Γιάννης Τσακμακίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώ για την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των 2,5 χρόνων. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ και τον πάνω απ’ όλα φίλο Γιάννη Κυριάκη και τέλος τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και προσωπικά στον καθένα».

Gallery άρθρου

{gallery}202316{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass