Μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Ελένη

ΓΚΟΛ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΠΛ, Δ. ΤΕΜΠΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡ., ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2018 22:11

Αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΣΕΠΛ, της επαρχίας Ελασσόνας, του Δ. Τεμπών, του Απόλλωνα Λάρισας και οι ομάδες των Δικηγόρων και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ένωσαν τις δυνάμεις τους σ’ ένα διαφορετικού χαρακτήρα τουρνουά.


Ενός τουρνουά που είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μικρή Ελένη Μαβίδη, η οποία λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας.
Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ και αντανακλά την ευαισθητοποίηση που έδειξε γενικότερα η κοινωνία της Λάρισας στο συγκεκριμένο θέμα από την πρώτη στιγμή.
Το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Καραλαριώτου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Τόλιας (παρακολούθησε τους αγώνες μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Απόλλωνα, κ. Απ. Φωτάκη), ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα Αθλητισμού, κ. Αλεξούλης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΤ, κ. Ζάρρας, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, κ. Καρακάσης, ο πρόεδρος του Μαχητή Τερψιθέας κ. Κυριτσάκας κ.ά.
Πριν την έναρξη των αναμετρήσεων ο ΣΕΠΛ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους επικεφαλής των ομάδων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και έλαβαν μέρος στο τουρνουά, καθώς επίσης και στους διαιτητές του τουρνουά, το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ και παρατηρητή Γ’ κατηγορίας κ. Κουρδή και τους εν ενεργεία διαιτητές κ. Τσιτσιρίκα και Νικολάου, με τον πρόεδρο κ. Γαραζανάκη να εύχεται ό,τι καλύτερο στη μικρή Ελένη. Παράλληλα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ν. Λάρισας και ο Ερυθρός Σταυρός βράβευσαν για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τον ΣΕΠΛ.

 

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν συνολικά τρεις αναμετρήσεις. Η αρχή έγινε με το παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαιμάχους της Επαρχίας Ελασσόνας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας που έληξε με σκορ 4-1. Τα γκολ για τους Ελασσονίτες πέτυχαν οι Τζικούλης 2, Γκανδρής και Μήσιος, ενώ για τους Δασκάλους μείωσε σε 4-1 ο Κιάτος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Νάσης, Αρσένης, Γ. Καζάκης, Ζυγούρης, Γελαλής, Γαβριήλ, Γκανδρής, Κωνσταντινίδης, Μήσιος, Βίτκος, Τζικούλης (Κ. Καζάκης, Φακίτσας, Μάνος, Σδάνης, Κουρδής, Ι. Ντούμος, Ζυγογιώργος, Τασούλας).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στ. Κορομηλάς): Κυρίτσης, Ζιάκος, Τσότσας, Μητράκας, Μαράτος, Χατζηλιάδης, Κιάτος, Κατσάρας, Παπαγεωργίου, Τσουκαλίδης, Χαρμαντζής (Κωνσταντίνου, Γκουλοβάγκας, Τσαρούχας, Νάστος, Μυλωνάς, Κυριζόπουλος, Καλύβας).
* * *
Ακολούθησε η αναμέτρηση του ΣΕΠΛ με τους Δικηγόρους, που έληξε με σκορ 1-2. Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Μαμάκο, ισοφάρισε για τον ΣΕΠΛ ο Ρακιτζόγλου, ενώ ο Σαμαράς έδωσε τη νίκη στους Δικηγόρους, που προετοιμάζονται για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί αρχές Ιουλίου στην Κοζάνη.
ΣΕΠΛ (Μ. Γαραζανάκης): Καραναστάσης, Γκουσγκούνης, Τζήκας, Γαλατσίδας, Κοκότσικας, Νάτσουλας, Σαπουνάς, Μπαντραλέξης, Ευθυμιάδης, Διαμαντάς, Ρακιτζόγλου (Γαραζανάκης, Γκούλιος, Ψαθάς, Μικερτζής, Μελετιάδης, Στεργίπουλος, Καρανίκας, Μουστάκας, Πέρκας).
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (Ν. Αλεξούλης): Θώδας, Ντούμος, Κουματζέλης, Τζιόλης, Μπένης, Σπανός, Αντωνίου, Γιουρέλης, Σαμαράς, Μαμάκος, Κακαράντζας (Κολοκυθόπουλος, Οικονόμου, Παπαρίζος, Ζαρκαδούλας, Μπατζανούλης, Δήμτσας).
* * *
Η αυλαία του τουρνουά έπεσε με την αναμέτρηση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα και του Δ. Τεμπών. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 χάρη στα γκολ των Τσώτσου και Μπεριτζά, ενώ για τον Δ. Τεμπών είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Αλεξίου.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Απ. Φωτάκης): Χριστοδούλου, Αλεξούδης, Μπίζιος, Σδούγκας, Ντελόπουλος, Τσώτσος, Κανελιάς, Αγγελής, Τσαπατόρης, Αργυρακούλης, Μπεριτζάς, (Θεοδώρου, Γκούρας, Απ. Φωτάκης, Κ. Φωτάκης, Πάντος, Φ. Πλίτσης, Κακαγιάννης, Γκατζούδης, Πατσίδης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Δ. ΤΕΜΠΩΝ (Μ. Ρούπας): Φουσίκας, Αλεξίου, Σιώμος, Ανδρέου, Αργυρούλης, Κακαγιάννης, Τσέτσιλας, Γαζέτας, Ρούπας, Ε. Κολλάτος, Γεράσης (Καρυώτης, Δαρόγλου, Μαραμής, Ντίνας, Καραβάνας, Κανάκης, Σολωμός, Ζαχαριάδης, Ζάρρας, Αγγελής).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass