Παρέμεινε στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Σελλάνων

ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 18:29

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου, όμως στον 4ο όμιλο υπήρχε εκκρεμότητα για το αν θα υποβιβασθεί ο Α.Ο.Σελλάνων ή ο Ρήγας Φεραίος.

Χθες λοιπόν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΑΟ Θήβας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο και έτσι ο Α.Ο. Σελλάνων θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Γ’ Εθνική, κάτι που είχε πετύχει με τη λήξη του πρωταθλήματος.
Σημειώνεται πως ο Ρήγας Φεραίος είχε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Α.Ο. Θήβας, στην αυλαία του πρωταθλήματος, με την οποία διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς στις δικαστικές αίθουσες (το ματς είχε λήξει 0-0) και μαζί το προσπέρασμα επί του ΑΟΣ στη βαθμολογία. Αν και αρχικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε την ένσταση του Ρήγα Φεραίου, σχετικά με τη μη συμμετοχή του Α.Ο. Θήβας στο κύπελλο Ερασιτεχνών που συνεπαγόταν με μηδενισμό στο επόμενο επίσημό του ματς (που ήταν αυτό με τον Ρήγα Φεραίο) και κατακύρωση του αγώνα με 3-0 εις βάρος, η απόφαση άλλαξε μετά την έφεση που έκανε η ομάδα της Βοιωτίας, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για τη μη συμμετοχή της στο κύπελλο Ερασιτεχνών.
Η απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΟ Θήβα και εξαφάνισε την εκκαλουμένη με αριθμό 171/26-4-2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής.
Αποφάνθηκε ότι το σωματείο ΑΟ Θήβα δεν είναι πειθαρχικά ελεγκτέο για την τέλεση της πειθαρχικής παράβασης των άρθρων 35 και 49 παρ. 2 του ΚΑΠ Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων σε συνδυασμό με το άρθρο 3 της Προκήρυξης των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017/2018 της ΕΠΟ».

 

ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: «ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ…»
Μετά τα νέα αυτά δεδομένα, ο Λαρισαίος προπονητής του Α.Ο.Σελλάνων Γιάννης Μπουρνάκας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Θα ήταν πολύ άδικο για το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής Αναγέννησης από τη Football League, να δεχόταν και νέο πλήγμα. Δεν πανηγυρίζω διότι έγινε το αυτονόητο.
Τα παιδιά με την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία και έκαναν υπερήφανους τους ανθρώπους του σωματείου και τον κόσμο του.
Σίγουρα η απόφαση αυτή δίνει άλλο ενδιαφέρον γενικά στο ποδόσφαιρο της Καρδίτσας, που καλό είναι να δει και την πραγματικότητα λίγο διαφορετικά, με τρεις εκπροσώπους την καινούργια σεζόν στη Γ’ Εθνική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass