Ευχές και στήριξη στον Αμπελωνιακό για την άνοδο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 22:03

Τις θερμότερες ευχές δέχτηκε η Διοίκηση του Αμπελωνιακού από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρχώσης δέχτηκε χθες στο Δημαρχείο Τυρνάβου τον πρόεδρο του Αμπελωνιακού κ. Αναστάσιο Μαυρίδη και τα μέλη κ. Νίκο Αγριόδημο, Γιώργο Λάνταβο και Βαγγέλη Κουσιέρα.
Ο κ. Σαρχώσης συνεχάρη τη διοίκηση, τους παίχτες, τους φιλάθλους και όλους όσοι συνεισέφεραν στη μεγάλη αυτή αγωνιστική άνοδο του Αμπελωνιακού στην Α’ ΕΠΣΛ. Επίσης, ο κ. Σαρχώσης διαβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι κοντά στον Αμπελωνιακό, όπως και σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Τυρνάβου. Συμπαράσταση υλική και ηθική παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Τέλος, ο δήμαρχος Τυρνάβου ευχήθηκε καλή πορεία και στη νέα κατηγορία.
Μιλώντας μετά τη συνάντηση στην «Ε» ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού κ. Μαυρίδης σημείωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο κ. Σαρχώση προσωπικά και τη δημοτική αρχή στο σύνολό της για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Τον ευχαριστούμε για τις ευχές, αλλά και για την οικονομική βοήθεια που μας παρείχε και προσωπικά ο ίδιος».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Γιώργος Κουτσοδήμος και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου κ. Κώστας Χρυσοβέργης.
*Τέλος όπως έγινε γνωστό από τη Διοίκηση του Α.Ο. Αμπελωνιακός καλούνται τα μέλη στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο πέτρινο Δημαρχείο Αμπελώνα με θέμα: Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass